Last news in Fakti

20 Януари, 2020 10:59 1 132 4

Дяков: Точно такъв треньор ни е необходим

  • дяков-
  • лудогорец-
  • върба-
  • треньор-
  • лига европа-
  • цели

"Успял треньор трябва да води този толкова успешен клуб като Лудогорец", смята капитанът на "орлите"

Дяков: Точно такъв треньор ни е необходим - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че тимът е имал нужда от треньор като Павел Върба, който е успял и знае цената на това. Халфът сподели в предаването “Арена футбол” по БНТ 3 очакванията си за пролетния дял и подготовката.

“Чака ни сериозен полусезон с хубави мачове. В подготовката трябва да бъдем напълно концентрирани. Върба е успял и точно такъв треньор трябва на Лудогорец. Успял треньор трябва да води този толкова успешен клуб. Надявам се да има добра симбиоза, да има разбирателство и Лудогорец да покорява нови върхове с него. Това, че е чужденец, няма да бъде проблем за нас. В Лудогорец винаги е имало много чужденци, при това на много позиции, като изключим ръководните в клуба. Така че не е проблем. Въпросът е човекът да бъде професионалист, да е коректен и честен. Смятам, че ще бъде така и нещата ще се получат”, каза бившият национал.

“Има още върху какво да се работи. Аз съм в кухнята и знам, че има какво да се подобрява. Не смятам, че нещата са много, по-скоро трябва да се обърне внимание на дребни детайли. Със сигурност и ръководството ги знае и вярвам, че ще успее. През пролетта ни трябват победи и пак победи. гоним титлата, това не се коментира. Преследваме и купата, въпреки че имаме тежък жребий - гостуване на Левски. Това обаче не ни интересува, сигурен съм, че ще спечелим. В Европа мечтите ни не са свършили, надявам се и там да постигнем още нещо. Интер? Този отбор го познават и малките деца. При Конте играят наистина много силно. Смятам, че ще застрашат Ювентус, който от доста години е хегемон в Италия. Ще се опитаме да ги излъжем, да ги надхитрим. Ще бъде много трудно, но за нас е чест в Разград да дойде пореден гранд”, сподели още Дяков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биби

    3 0 Отговор
    Вие като сте с два леви крака, все треньорите ви са виновни.
  • 2 Иван

    3 0 Отговор
    Дяков е свършил със сериозния футбол, както Моци, Марселиньо. Да видим дали ще скроят шапката и на този треньор. Въпреки че тука неустойката ще е сериозна и ще трябва да се бръкне Домусчиев
  • 3 Това, че е чужденец не е проблем викаш

    0 0 Отговор
    А така и не ни каза, на кой език си говори с Кешеру и Чибота.
  • 4 Мартин Тенев

    1 0 Отговор
    Тоя чех мършав ше ви захапе за баджака