20 Януари, 2020 19:35 3 379 3

Вратар на Манчестър Юнайтед потроши кола за 200 бона (СНИМКА)

  • серхио ромеро-
  • манчестър юнайтед-
  • катастрофа

Серхио Ромеро е загубил контрол над автомобила си

Вратар на Манчестър Юнайтед потроши кола за 200 бона (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Резервният вратар на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро катастрофира със своето Ламборгини на стойност 170 000 паунда (бел. ред. € 200 000), в близост до тренировъчната база на клуба, съобщи Мирър.

Ромеро е пътувал към базата в Карингтън, когато е загубил контрол върху своето возило и е излязъл извън пътя. От клуба потвърдиха, че играчът не е пострадал и след инцидента се е присъединил към съотборниците си.

Аржентинският страж е резерва на Давид Де Хеа в Манчестър Юнайтед и през този сезон е взел участие в само 8 мача - 4 в турнира на Лига Европа, 3 за Купата на Лигата и 1 - за ФА Къп.



Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    18 3 Отговор
    Да вземат пример от онзи сенегалеца Садио Мане, малко благотворителност и благодарност няма да им навреди.
  • 3 Еми като купуват

    12 2 Отговор
    коли, които не им отговарят на интелекта, така ще е.