Last news in Fakti

21 Януари, 2020 09:35 1 292 1

Аталанта въздигна СПАЛ от мъртвите

  • италианска серия а-
  • аталанта-
  • спал-
  • 1:2

Възпитаниците на Джан Пиеро Гасперини изостанаха от Рома в битката за участие в Шампионска лига

Аталанта въздигна СПАЛ от мъртвите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Отборът на Аталанта допусна изненадваща домакинска загуба от СПАЛ с 1:2 в последен двубой от 20-тия кръг на италианската Серия А. Домакините поведоха още в 16-ата минута чрез Йосип Иличич, но през второто полувреме в рамките на шест минути гостите успяха да стигнат до пълния обрат, а респективно и до трите точки от мача. Точни бяха Андреа Петаня в 54-ата и Матиа Валоти в 60-ата минута.

По този начин футболистите на Джан Пиеро Гасперини не успяха да се изравнят с четвъртия Рома и остават пети с 35 точки. СПАЛ пък се отлепи от дъното и вече заема 18-ата позиция с 15 точки, на само една от спасителната зона, където е тимът на Лече.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те това му се вика заглавие

    0 0 Отговор
    Браво! Все такива да ми ги редиш.