Last news in Fakti

21 Януари, 2020 20:35 6 866 2

Барселона ще прави сензационен трансфер

  • обамеянг-
  • арсенал-
  • наем-
  • суарес-
  • контузия-
  • барселона

Каталунците искат Обамеянг от Арсенал под наем

Барселона ще прави сензационен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е избор №1 на Барселона за заместник на контузения Луис Суарес. Според Mundo Deportivo на "Камп Ноу" имат списък с имената на нападатели, по който ще работят интензивно в оставащите дни до края на месеца. На първо място в него е габонецът, следван от нападателя на Валенсия Родриго. Оливие Жиру и Фернандо Йоренте са спасителните варианти, ако Барса не успее с първите двама в списъка. Днес обаче се появиха информации, че французинът вече се е разбрал с Интер, така че той по-скоро отпада от сметките.

Обамеянг има договор с Арсенал за още 18 месеца, като габонецът все още не се разбрал с клуба за неговото подновяване. В последните месеци се заговори, че нападателят иска да си тръгне от "Емиратс" заради това, че му липсват мачовете от Шампионската лига. Самият играч опроверга тези слухове и заяви, че иска да остане в Арсенал, още повече, че вече е капитан на отбора.

В Барселона разчитат, че Самюел Юмтити и Усман Дембеле, които са приятели с Обамеянг, ще му повлияят положително, за да поиска трансфер на "Камп Ноу". Каталунците смятат да тестват Арсенал с оферта до края на зимния прозорец, твърди Mundo Deportivo.

Според goal.com пък каталунците ще пробват вариант за привличане от Обамеянг под наем.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква е тая маймуна бе

    8 10 Отговор
    Тва футболен мач ли е или зоопарк
  • 2 Идиоти

    13 3 Отговор
    Този е 222 пъти по-добър от Неймар. Как никой не се сети да го вземе от Борусия Дортмунд навреме !?!