Last news in Fakti

24 Януари, 2020 20:56 2 763 3

Бербатов: Никой не иска да ходи в Юнайтед

  • бербатов-
  • попълнения-
  • играчи-
  • манчестър юнайтед-
  • солскяер-
  • подкрепа

„Мисля, че Солскяер все още е човекът, който да спре пропадането", смята бившият футболист "червените дяволи"

Бербатов: Никой не иска да ходи в Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов защити мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. Българинът говори за случващото се на „Олд Трафорд“.

„Лесно е да се обвинява и да се сочи с пръст, но има редица фактори, които причиняват проблемите и стреса в тима. Понякога, когато се появи това, губите мачове, натискът се увеличава и след като излезете на терена, просто не искате топката. Това е най-лошото, което може да се случи на един играч“, каза бившият нападател на „червените дяволи“.

„Мисля, че Оле все още е човекът, който да спре пропадането, но клубът трябва да се активизира на трансферния прозорец и да се купят играчи. Въпросът е кои ще вземат и дали футболистите искат да дойдат на „Олд Трафорд“.

Тъжното е, че Юнайтед ще трябва да работи усилено, за да убеди футболистите да дойдат в Манчестър. В миналото трябваше само да се спомене името Манчестър Юнайтед и след това веднага се задава въпросът къде да подпишеш", започна Бербатов.

„Ако попитате група футболисти, да изберат между Манчестър Юнайтед и други големи клубове от Европа, къде да продължат кариерите си, то вероятно „Олд Трафорд“ ще бъде последното място, което биха искали да изберат. Това е потискащо.

Това е, който е отговорен за привличането на играчите, трябва да направи всичко възможно, за да вземе добри футболисти, защото ако лъкатушенето продължи, нещата ще се влошат“, сподели още бившият нападател на клуба.

„Продължавам да чета за Бруно Фернандеш. Той не е магьосник. Наистина ли хората мислят, че ако футболист бъде привлечен, то автоматично отбора ще започне да печели? Той е само един човек. Футболът е отборна игра и не можете да очаквате само един футболист да дойде и да промени нещата в Юнайтед, дори да бъде Меси или Роналдо“, заяви Бербатов.

„Ситуацията, в която се намира Манчестър Юнайтед е следната – нуждае се от отбор. Нуждаят се от сплотеност, за да излязат от това заедно. Понякога имате добър футболист, който да ви извади от неприятна ситуация и да ви спечели мача, но не и в ситуация като тази. Трябва да останат заедно.

Юнайтед се придвижва леко от известно време и след като добие увереност ще бъде трудно да го спрат. Да, спечелиха няколко трофея, но като цяло, погледнете, може ясно да видите, че „червените дяволи“ не са там, където всеки иска и очаква да ги види“, завърши Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    22 12 Отговор
    Тази плюнка защо взехте да ни го натрисате през ден, първо да се научи да се държи като нормален човек и да паркира като обикновените хора и тогава ми пишете какво бил казал,
  • 2 Jürgen Klopp

    11 12 Отговор
    Закривай катуна ьонайтет
  • 3 Българин

    10 8 Отговор
    Олелееееее, госпожицата с "фон дьо тена" пак се изказа компетентна!