Last news in Fakti

28 Януари, 2020 12:35 5 541 1

Юлиян Инджов: Питайте Гриша Ганчев и сина му Данаил за стадиона на ЦСКА

  • цска-
  • стадион-
  • юлиян инджов-
  • гриша ганчев

Единият от собствениците на ЦСКА явно тъне в неведение за важни процеси в клуба

Юлиян Инджов: Питайте Гриша Ганчев и сина му Данаил за стадиона на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Какво се случва със стадиона на ЦСКА и кога ще бъде даден старт на реконструкцията му? Важната тема вълнува привържениците на клуба, но отговор все още липсва. По този повод колегите от БЛИЦ са се свързали с единият от собствениците на клуба - Юлиян Инджов.

"Обърнете се към г-н Ганчев и сина му Данаил", казва Инджов пред колегите.

Подканихме го да каже дали няма яснота кога ще започне реконструкцията на стадион "Българска армия", а отговорът на Инджов беше: "Моля ви, не съм в течение с тези неща".

Изявлението на бизнесмена е странно и шокиращо, тъй като, ако не той и Ганчев, тогава кой ще знае как върви процедурата.

Той отказа да коментира и представянето на ЦСКА на лагера в Марбея, където тимът записа две загуби в първите две контроли - 0:5 oт Нюрнберг и 0:1 от Шонан Белмаре. "Знаете, че не коментирам играта на отбора, приятен ден", завършва Инджов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбата

    4 1 Отговор
    Ремонт ще има на куково лято , по-важни са базите .