Last news in Fakti

28 Януари, 2020 17:35 955 0

Зак Браун не очаква голям прогрес за Макларън през 2020 г.

  • макларън-
  • f1-
  • зак браун

''Правилата са много близки до миналогодишните. Затова не мисля, че решетката ще бъде много различна спрямо досегашната'', смята Браун

Зак Браун не очаква голям прогрес за Макларън през 2020 г. - 1
Снимка: Макларън

Зак Браун не очаква екипът му Макларън да направи същия голям прогрес в представянето си и през 2020 г. Екипът от Уокинг завърши категорично на 4-о място при конструкторите миналия сезон, като скоростта на колата се подобри значително спрямо 2018 г., пише Clubs1.bg.

Това позволи на Карлос Сайнц да запише подиум в Гран при на Бразилия и да завърши на 6-о място в шампионата при пилотите. Така той изпревари Пиер Гасли и Алекс Албон. Заради липсата на сериозни изменения в правилата за тази година обаче Браун не очаква подобен голям скок в представянето.

Затова според него няма да има големи промени в съотношението на силите. И водещите 3 тима – Мерцедес, Ферари и Ред Бул, едва ли ще бъдат настигнати от опоненти в средата на колоната.

„Не мисля, че ще направим същата стъпка за 2020 г., както направихме между 2018 и 2019 г.“, каза Браун пред испанския Marca. „Правилата са много близки до миналогодишните. Затова не мисля, че решетката ще бъде много различна спрямо досегашната.“

Браун потвърди, че в новия болид на Макларън вече участие има и техническият директор Джеймс Кий. Той дойде от екипа на Торо Росо, който сега се казва Алфа Таури, през миналата година.

„Можем да видим изненади тук и там“, заяви американецът. „Още сме млад тим. Джеймс Кий не участваше в развитието на колата миналата година, но сега го прави. И ще видим какво ще се получи.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА