Last news in Fakti

22 Януари, 2020 10:45 2 274 1

Ферари обяви къде ще представи новата кола, мястото не е случайно

  • ферари-
  • нова кола-
  • f1-
  • реджо емилия

Датата на презентацията беше обявена още в края на миналата година – 11 февруари. Засега тя е най-ранната за представяне от всички отбори в шампионата.

Ферари обяви къде ще представи новата кола, мястото не е случайно - 1
Ферари

Екипът на Ферари обяви къде ще представи новия си болид във Формула 1. Това ще се случи в театър Romolo Valli Municipal в Реджо Емилия. Градът се намира на около 30 км от Маранело, съобщава Clubs1.bg.

Датата на презентацията беше обявена още в края на миналата година – 11 февруари. Засега тя е най-ранната за представяне от всички отбори в шампионата.

Събитието ще започне от 18:30 часа местно време или 19:30 часа българско и ще бъде предавано на живо във фейсбук страницата на тима.

Относно избора на мястото за представянето, от Ферари обясниха: „Избрахме Реджо Емилия, защото преди 223 години в този град се роди трикольорът -зелено, бяло и червено.

Той в последствие бе избран за национален флаг на Италия. А Valli театърът е перфектното място да покажем най-новия автомобил на Скудерията.“

На 12 февруари новата си кола ще покаже Рено, като по неофициална информация на същата дата това трябва да стори и Ред Бул. На следващия ден Макларън ще разкрие болида си за 2020 г., а на 14 февруари Алфа Таури и Мерцедес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хан Аспарух

    0 1 Отговор
    Жалки плагиати, това е моя идея - бяла длан в зелен кръг на червен фон!!! 7766