Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 11:18 1 089 0

Локо Пд пред раздяла с още един нападател

  • анте аралица-
  • локомотив пловдив-
  • нападател-
  • торпедо москва

Има вероятност Аралица да премине в руския Торпедо Москва

Локо Пд пред раздяла с още един нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив може да се раздели с още един от нападателите си, твърди "Меридиан Мач". След продажбата на човека, превърнал се в герой в двубоя за Купата на България - Ален Ожболт, интерес има и към Анте Аралица, който асистира за попадението на словенеца.

Според българското издание има вероятност Аралица да премине в руския Торпедо Москва. Към момента руския клуб се намира във втора дивизия и се бори за промоция в елита.

От лагера на Локо Пд отричат да са получвали конкретно предложение за хърватина, но очакванията са, че срещу 300 000 евро те ще склонят да се разделят с Анте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА