Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 10:33 3 909 1

Албания нанесе тежка загуба на България в евроквалификациите

  • футзал-
  • национален отбор

Двубоят в Двореца на културата и спорта във Варна бе решителен за първото място в групата, но след поражението българите останаха едва трети с 4 точки

Албания нанесе тежка загуба на България в евроквалификациите - 1
Кадър: youtube

България загуби от Албания с 1:4 в третия си мач от група D на Европейските квалификации по футзал.

Йован Станкович отбеляза попадението за българите, но албанците взеха победата след два гола на Халими и по един на Караджа и Селманай. Двубоят в Двореца на културата и спорта във Варна бе решителен за първото място в групата, но след поражението българите останаха едва трети с 4 точки. Втори е тимът на Сан Марино, който също има 4 точки и по-добра голова разлика, а първи завърши Албания с 6 точки. Последната позиция е за Андора с 3 точки.

Въпреки поражението, България запазва шансове за следващата фаза на квалификациите, след като се класира за плейофите през април като един от петте най-добри трети отбори в групите.

Победителите във всяка група продължават към следващата фаза във вторите групи. Заелите 2-ите места и петте най-добри трети отбори ще играят плейофи за още 7 квоти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОКО

    0 0 Отговор
    НАЛИ ВИ КАЗАХ ДА ЗАБРАНИТЕ ФУТБОЛА ..ИЗЛАГАТЕ СЕ ВИЕ И ДЪРЖАВАТА