12 Февруари, 2020 19:39 1 781 6

Интер без вратар срещу Лудогорец

  • самир ханданович-
  • интер-
  • лудогорец

Това принуди Интер да се обърне към свободния агент Емилиано Вивиано

Интер без вратар срещу Лудогорец - 1

Вратарят на Интер Самир Ханданович е близо до завръщането си под рамката, но то ще стане след първия мач на „нерадзурите“ срещу Лудогорец в Лига Европа. Очаква се словенецът отново да пази за Интер в двубоя от 25-ия кръг на Серия А срещу Сампдория. На 23 февруари миланският гранд приема генуезците на „Сан Сиро“, пише Гадзето дело Спорт.

Това не е добра новина за треньора на Интер Антонио Конте, след като няма да може да разчита на капитана си за поне още две седмици след счупването на пръст на лявата ръка.

В днешния първи полуфинал за Купата на Италия срещу Наполи италианският специалист отново ще заложи на Даниеле Падели, който застана под рамката в предишните два двубоя на „нерадзурите“ срещу Удинезе и Милан.

Завръщането на терена на капитана на Интер няма да се форсира и срещу Лацио в неделя. Под сериозна въпросителна е появата под рамката на Ханданович и срещу Лудогорец в 1/16-финалите от Лига Европа на 20 февруари.

Това принуди Интер да се обърне към свободния агент Емилиано Вивиано, който проведе вече няколко занимания с тима. Но все още не е ясно дали Антонио Конте ще се обърне към услугите на опитния страж.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 900

    2 2 Отговор
    Ми те и без вратар ще ги бият защо им е вратар
  • 2 боцмана

    1 2 Отговор
    Да сложат Моци , тогава може и да паднат.
  • 3 Лудогорско пиле

    1 3 Отговор
    Добре ще е освен без вратар , да са и без играчи срещу Лудогорец , тогава ще бием
  • 4 Действително файда няма

    0 0 Отговор
    щото вместо да използват лукоки и оня беличкия бразилски защитник, там по-скоро ги тормозят. Без двамата няма нищо да направят. Кешеру е опасен, но само когато има бързички покрай него, иначе или го оставят в засада или трябва да се връща отвъд средата на терена. Е, не става така!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.