Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 19:18 1 941 1

Синът на Бекъм фен на ...Арсенал

  • дейвид бекъм-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • ромео бекъм
Синът на Бекъм фен на ...Арсенал - 1

Ромео Бекъм доказа, че страстта на баща му към Манчестър Юнайтед не работи в семейството, след като разкри, че подкрепя яростните съперници Арсенал.

17-годишният показа шалче в червените и бели цветове на северния лондонски клуб, моментално разпознаваеми знаци, докато позираше за поредното селфи в социалнире мрежи.

Това подсказваше, че Ромео не следва стъпките на легендата на Манчестър Юнайтед, подкрепяйки "червените дяволи", вместо това да избере клуб по-близо до дома си в Лондон.

Въпреки, че израства в източното лондонско предградие Лейтстоун, 44-годишният Дейвид е пламенен фен на Юнайтед, преди да подпише с клуба и да се премести в Манчестър през 1991 г. на 16-годишна възраст.

Той спечели шест титли във Висшата лига, две Купи на ФА и Шампионската лига на УЕФА, преди да напусне клуба и да подпише с испанския гигант Реал Мадрид през 2003 година.

Но подкрепата за Юнайтед не е предадена на децата му, а Ромео, по-големият му брат Бруклин на 20 години и по-малкият брат Круз, на 14 години, всички тренираха с Арсенал през ранните си години, преди да изберат да не следват баща си в света на професионалния футбол.

Синът на Бекъм фен на ...Арсенал


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    4 0 Отговор
    А така. Само Арсенал!