Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 07:11 2 397 0

Барса пръска милиони евро за нападател на Интер

  • футбол-
  • серия а-
  • ла лига-
  • манчестър юнайтед-
  • лаутаро мартинес

22-годишният играч е следен и от Манчестър Юнайтед

Барса пръска милиони евро за нападател на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Барселона ще предложи 100 милиона евро за нападателя на Интер Милано Лаутаро Мартинес през лятото, пишат медиите в Испания.

„Блаугранас” имат сериозна нужда от подсилване в атакуващите редици, тъй като Усман Дембеле дълго време ще лекува контузия, а същото прави и Луис Суарес, на който също така ще трябва да му бъде търсен дългосрочен заместник.

Опциите пред Барселона са лимитирани, но все пак от каталунския клуб са решили да се опитат да вземат звездата на „нерадзурите”. Според Mundo Deportivo Мартинес е цел №1 за клуба, като клаузата на играча с тима от Милано е 100 милиона евро.

22-годишният играч е следен и от Манчестър Юнайтед, но по всичко личи, че ако се стига до сделка, то Мартинес ще избере да играе със своя сънародник – Лионел Меси на „Кампо Ноу”.

Стрелецът впечатлява с изявите си през този сезон, след като има 16 гола в 27 мача за „синьо-черните”, включително и пет гола в шест мача в Шампионската лига, откъде Интер отпадна вече.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА