Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 08:59 1 663 1

Кривия забърка скандал преди дербито на Пловдив

  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив-
  • александър александров-кривия

Доскоро бившият халф на Левски, чийто син е част от академията на Ботев, имаше забрана да стъпва в базата на клуба

Кривия забърка скандал преди дербито на Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Футболист номер 1 на България за 1999 година Александър Александров предизвика напрежение в Ботев (Пловдив) малко преди дербито на града срещу Локомотив. Той заподозрян, че кадрува в академията на "канарчетата", а освен това облъчва агресивно млади футболисти, за да им стане мениджър, оплакаха се родители на част от момчетата пред "Меридиан Мач".

Най-големи са оплакванията от Кривия до ръководството от страна на представители на отборите, водени от Стоян Ангелов. Той се води близък до бившия директор на Ботев и също облъчвал децата и родителите, като лобирал Александров да им стане мениджър. Същото важи и за Илия Иванов.

Доскоро бившият халф на Левски, чийто син е част от академията на Ботев, имаше забрана да стъпва в базата на клуба. Тогава отново обвиненията бяха за внасяне на напрежение. Това накара Кривия да гледа зад оградата изявите на сина си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    3 2 Отговор
    От крив човек не можеш да очакваш прави дела.