Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 13:26 7 723 4

Фирма, свързана с Роналдо, спасява български клуб от фалит

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ботев гълъбово-
  • втора лига

Администраторът на Ботев Георги Кангалов вече е в София, където картотекира футболистите за пролетния дял, но отказа да назове име на фирма, с която отборът преговаря

Фирма, свързана с Роналдо, спасява български клуб от фалит - 1
Снимка: БГНЕС

Световноизвестният американски производител на автомобили Jeep най-вероятно ще спасява втородивизонния Ботев (Гълъбово). Компанията, която е главен спонсор на шампиона на Италия Ювентус, е отправила своето конкретно предложение към закъсалия финансово тим. Още преди дни разкрихме, че клубът е на прага на фалит и бъдещето му ще се реши в най-скоро време.

Администраторът на Ботев Георги Кангалов вече е в София, където картотекира футболистите за пролетния дял, но отказа да назове име на фирма, с която отборът преговаря. Той обаче призна за разговори и конкретна оферта.

"Няма как да кажа име на фирма, тъй като няма подписан договор. Когато нещо бъде официално, ще го съобщим. Мога да потвърдя, че има оферта в клуба за спонсорство. Само това мога да кажа на този етап", коментира Кангалов пред БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хубенов

    5 4 Отговор
    Ивайло, Смешник си и то голям, като махаш коментарите по-умен няма да станеш. Скоро ти изгря звездата ама да ти кажа за нищо не ставаш..
  • 3 Наблюдател

    8 9 Отговор
    Ботев Гълъбово с нищо не е по-лош отбор от Левски , даже напротив !
  • 4 Добърден

    11 0 Отговор
    Роналдо няма нищо общо с тази новина, но ако не бяха му сложили името никой нямаше да я прочете. Вие сте абсолютни лъжци и измамници бе Факти.