13 Февруари, 2020 19:57 1 519 0

Италианските медии: Донарума отива в Реал Мадрид

  • донарума-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • преговори-
  • милан

Вратарят на Милан не може да се разбере с клуба за нов договор

Италианските медии: Донарума отива в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума е много вероятно да продължи кариерата си в Реал Мадрид, твърди италианската преса. 20-годишният вратар е много вероятно да премине на „Сантиаго Бернабеу“ още през следващото лято. Договорът на Донарума с Милан е до лятото на 2021 година.

Към момента стражът не може да се разбере с „росонерите“ за подновяването на своя договор. Донарума има финансови претенции, които италианският гранд не е в състояние да ги изпълни.

Ювентус и Пари Сен Жермен са другите два отбора, с които е свързван Донарума.

Смята се, че Милан ще склони да продаде Донарума за сумата от 50 милиона евро през следващото лято. Агентът на вратаря Мино Райола вече обяви, че Донарума не възнамерява да подновява договора си с Милан, тъй като проектът на „росонерите“ не отговаря на неговите очаквания.

Истината е, че изглежда сложно Донарума да пристигне на „Сантиаго Бернабеу“, тъй като Тибо Куртоа се утвърди като вратар на „кралете“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА