14 Февруари, 2020 15:45 1 227 1

Ракитич: Бих играл с Роналдо, но Меси е най-великият

  • иван ракитич-
  • лионел меси-
  • барселона-
  • кристиано роналдо-
  • ювентус

Той подсили слуховете, че може да заиграе в Торино

Ракитич: Бих играл с Роналдо, но Меси е най-великият - 1
Снимка: БГНЕС

Иван Ракитич продължава да е свързван с трансфер в Ювентус. Халфът на Барселона все по-рядко играе на "Камп Ноу" и през януари искаше да напусне, но не се стигна до преминаването му в друг клуб. Хърватинът, който ще навърши 32 години, се очаква да си тръгне през лятото.

Той подсили слуховете, че може да заиграе в Торино, след като обяви, че би се радвал да играе с Кристиано Роналдо. "Очевидно, бих се радвал да играя с Роналдо. Той е един от най-великите играчи в историята на футбола. Обичам да го гледам, всички виждат какво прави в Ювентус”, завия Ракитич. “Един от най-подценяваните играчи в света според мен е Пянич", допълни той.

Хърватинът все пак определи съотборника му Лионел Меси като най-великият: "Невероятно е да играе с него, той е специален. Във всяка ера има големи играчи, но съм сигурен, че той е най-добрият за последните 15 години. Според мен той е най-великият в историята. Прекараните шест години с него бяха невероятни".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янка е по добра от Мария

    1 4 Отговор
    Сигурен ли си? Ми 6 години съм спал с Янка, с Мария никога не съм бил, затуй Янка е най-добрата! Скъпи треньори, научихте ги на футбол, защо не ги научихте да мълчат, само глупости говорят тези момчета!