Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 16:56 2 709 14

Вечното дерби между Левски и ЦСКА завърши без победител (ВИДЕО)

  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • 0:0

Мачът бе изключително нервен, като и двата отбора имаха ситуации, с които можеха да спечелят мача. ''Сините'' завършиха двубоя с 10 души, след като Нуно Рейш бе изгонен

Вечното дерби между Левски и ЦСКА завърши без победител (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Левски и ЦСКА завършиха 0:0 в дербито на 21-ия кръг на efbet Лига. В 75-ата минута Рейш получи втори жълт картон и остави Левски с десет души на терена, а след края на срещата и капитанът на ЦСКА Занев беше изгонен, тъй като си изпусна нервите и влезе в пререкания с главния съдия Георги Кабаков.

Двата тима започнаха без разузнаване, а Ейолфсон съумя да нанесе опасен удар в 5-ата минута след изпълнение на корнер, но не намери целта. ЦСКА отвърна с удар на Евандро, но топката беше отклонена от бранител на "сините" и излезе в корнер. След изпълнението Евандро и Райнов се сблъскаха, а играчът на Левски не само, че не съумя да продължи двубоя, а дори и отиде в болница.

В 26-ата минута на срещата помощник-треньорът на ЦСКА Добри Митов беше изгонен на трибуните от съдията Кабаков.

В 27-ата минута Славчев и Миланов направиха двойно подаване, което завърши с удар на халфа на "сините", но той не намери целта.

В 32-ата минута на срещата Мазику центрира в наказателното поле на Левски, топката се удари в ръката на Живко Миланов, но съдията Кабаков не видя основания да отсъди дузпа за ЦСКА.

Минута по-късно Соу финтира добре Ейолфсон в наказателното поле на Левски, но бранителят се справи. В края на полувремето от чиста голова позиция Паулиньо от няколко метра не намери вратата на Бусато, след като се справи с опеката на бранителите на ЦСКА.

ЦСКА създаде куп неприятности пред вратата на Миятович в първите 5 минути след почивката. Първо Евандро нацели гредата в 47-ата минута. Малко по-късно новото попълнение на ЦСКА Белтраме стреля добре, но Миятович се справи отлично със ситуацията. В 50-ата минута удар на Соу не намери целта, след като бранител на "сините" застана на пътя на топката.

Левски остана с човек по-малко, след като Рейш получи втори жълт картон в 75-ата минута и остави съотборниците си с 10 души на терена.

''Армейците'' обаче абсолютно не се възползваха от численото си превъзходство, не осъществиха никакъв натиск, като дори може да се каже, че с 10 души отборът на Левски стана по-смел от съперника си.

С този резултат от Вечното дерби, статуквото напълно се запазва. Левски остава на втора позиция с 44 точки, а ЦСКА остава четвъри с 40 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    13 0 Отговор
    И после защо стадионите са празни?
  • 2 два

    15 0 Отговор
    слаби отбора....
  • 3 Наблюдател

    12 0 Отговор
    Слаб , селски мач , класа 00 .
  • 4 Миризлив пор

    10 0 Отговор
    Резултат 00, то кенефа си е кенеф.
  • 5 волен сидеров

    5 2 Отговор
    ГОРЧИВО ГОРЧИВО ГОРЧИВО
  • 6 Дани илиев

    11 2 Отговор
    Говеда,Хубчев излезе нарочно с 11 в защита и без нападател ,нали ако ви бяха закрили предсрочно ,щяхте да спрете да давате за финалното щавене преди фалита.
  • 7 Без име

    11 2 Отговор
    4-ма от Левски не можаха да победят 3-ма от ЦСКА. Толкова са титулярните българи в двата състава. Срамота.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Олиии,

    4 1 Отговор
    Тва за български мач ли е коментар? Нямаме ли вече българчета футболисти? Въйх ...
  • 11 BFS

    5 1 Отговор
    Личи си че Павел Колев още работи в БФС! ЦСКА беше по-добрия отбор, но
    съдията си затвори очите в ключов момент. Има нови правила във футбола
    от половин година. Всяка игра с ръка в наказателното е дузпа, дори и
    прилепената до тялото. А тук тя дори не беше прилепена до тялото, а беше
    встрани и спира движението на топката в наказателното поле.
  • 12 ВАРНА

    6 0 Отговор
    За съдийския отбор и подмината дузпа няма смисъл да се говори. Това го видяха всички. Хубавата новина за ЦСКА е играта на Едвин и Брадли по двата фланга! Остава да се намери бърз десен краен защитник и изявен голмайстор! Бикел е най-полезен в средата на терена! Антов израства с всеки мач, а е още тийнейджър! Той, Смоленски и Митков са бъдещето на ЦСКА!
  • 13 Щампата

    0 2 Отговор
    Затова ритни топката е скапан спорт. След 90 минути игра да няма победител е тотално разочарование и за отборите и за феновете. Още повече когато играят слаби отбори.
  • 14 Вуте

    2 0 Отговор
    Рейш Ейолфсон Евандро Бусато Мазику Паулиньо Соу Миятович ...Българи юнаци ! Край. Свърши се. Вече всичко е загубено!Вече нямаме дари сънародници в спорта ! Край. Свърши се. Вече всичко е загубено! Лош матрял нали ?