Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 17:51 2 462 2

Избраният за играч номер 1 във Вечното дерби: Бих заменил наградата за победа над Левски

  • вечно дерби-
  • левски-
  • цска-
  • 0-0-
  • валентин антов-
  • играч на мача

Валентин Антов от ЦСКА е впечатлил най-много телевизионните зрители, които го избраха за играч на мача в днешното дерби с Левски

Избраният за играч номер 1 във Вечното дерби: Бих заменил наградата за победа над Левски - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Избраният за играч номер 1 във Вечното дерби между Левски и ЦСКА Валентин Антов (ЦСКА) коментира равенството 0:0, както и спечелената награда.

"За първи път получавам тази награда, бих я заменил за успеха, но не се получи. Това е голямо дерби, винаги е нормално да има притеснение в началото'', заяви талантливият млад защитник на ЦСКА.

"Винаги искаш да спечелиш в дербито, не се получи да спечелим, но ще продължим да се готвим за следващите мачове и да побеждаваме. Направихме добър мач, гледам да се представям на най-високо ниво", заяви още Антов, правейки и изключително добро впечатление с начина, по който се изразява.

"Подготовката трябва да бъде тежка, за да е по-лесно през сезона. Имахме сили до края в този мач, надявам се да продължим с добрата игра и нататък. Трябва да бъдеш спокоен като централен защитник, опитвам се да давам необходимото спокойствие на съотборниците ми", каза още младокът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    2 4 Отговор
    Гола вода и кал в ушите са. От двата отбора да събереш 11 главоча Лудогорец ще ги скъсат от голове.
  • 2 Боярышник

    5 4 Отговор
    Много са далече от класата на Лудогорец,въпреки това ЦСКА беше по-добрият отбор.