Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 10:03 1 567 0

Пилот, разминал се със смъртта, вече е в съзнание

  • наскар-
  • райън нюман-
  • пилот-
  • рали

Райън Нюман остава под грижите на лекарите

Пилот, разминал се със смъртта, вече е в съзнание - 1

Светът на моторните спортове получи чудесна новина за пилота от НАСКАР Райън Нюман, който преди дни изправи на тръни всички със зловеща катастрофа на класическото състезание „Дейтона 500“ във Флорида.

42-годишният Нюман, който водеше в надпреварата, беше ударен отзад, удари се в предпазната стена и се завъртя във въздуха. При падането последва катастрофа с друга кола, а след това неговият автомобил се запали.

Сега стана ясно, че пилотът вече е в съзнание и може да говори.

„Райън Нюман остава под грижите на лекарите в „Халифакс Медикал Сентър“ в Дейтона Бийч (Флорида). Той е в съзнание и говори със своето семейство и лекарите. Райън и близките му благодарят за прекрасните съобщения за подкрепа, които са получили след катастрофата“, обявиха от отбора „Руш Фенуей“, за който Нюман се състезава.

Както е известно, американският президент Доналд Тръмп даде старт на състезанието в неделя, но след това надпреварата беше отложена за понеделник заради проливен дъжд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА