Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 09:44 3 826 8

Докторът на националите по борба защити "Белмекен" от атаката на Пулев

  • национална спортна база-
  • белмекен-
  • кубрат пулев-
  • стефан стругаров-
  • борба

През последните години промените са видими, прави се всичко възможно за осигуряване на подходящи условия на елитните спортисти

Докторът на националите по борба защити "Белмекен" от атаката на Пулев - 1

Лекарят на националния отбор по борба, който е и медик на световната федерация - Стефан Стругаров благодари за условията на високопланинската база "Белмекен", която бе атакувана от Кубрат Пулев.

"Искам да благодаря на ВСК "Белмекен" за условията за подготовка, които предоставя на националните отбори по борба. През последните години промените са видими, прави се всичко възможно за осигуряване на подходящи условия на елитните спортисти. Не може да се очаква, че Белмекен ще бъде 5 звезди - там се коват шампиони", написа във Фейсбук д-р Стефан Стругаров, който на последните няколко Олимпийски игри е и главен медик на българската делегация.

"Голяма заслуга за промените има управителят Илиян Пищиков - винаги готов да помогне и реши възникналите проблеми. Благодарност към всички служители на ВСК Белмекен", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кличко

    4 0 Отговор
    Ех да ми падне пак щот оня църния само ще бяга 😂😂😂
  • 2 Гост

    17 1 Отговор
    На кобрата от толкова бой по главата , мозъка е на каша и не може да мисли за това е говорил глупости за базата . Подържа форма без да си плаща за услугите. Тарикат който се прави на боксьор.
  • 3 Пульо е селски тарикат

    14 1 Отговор
    ,но тук удари дъното.
    Да си отвори дарителска сметка да му изпратим 500лв да си плати сметката смешник
  • 4 боцмана

    16 0 Отговор
    Пуйка , патица , теле , лапа нашето момче. Тъй минава , ден след ден, на курорта Белмекен. Кобрата тренира , здраво и отдъхва си кораво. Но когато му поискаха да си плати патриотизма му се изпари.
  • 5 Ники

    8 0 Отговор
    Между другото Белмекен е страшна развалина и тече супер безстопанственост .. Гарантирам на 1000% че от бюджета се отклоняват много пари ... не ми пука за Пулев .. но не разбирам защо сночиха всички при положение , че е мизерия ??!! По принцип аз съм ходил на някакви места и като не ми е било окей и накрая не си плащам ... В тая база гаранция има назначени стотици хора ... но вътре ще видиш 5 човека и няма кой да окоси треавата ... и да хората там си пазят хляба и постовете .... и се краде яко да знаете .. със фиктивно назначаване на хора и ремонти на по различни цени и тн
  • 6 12345

    4 3 Отговор
    Заради такива, като този доктор, дето най вероятно е приятелче на крадливото директорче на базата, ще си мизерстват бг спортистите, а те ще си отклоняват паричките и ще се бият в гърдите колко са велики.А коментиращите по горе, дето защитавате шефчето най вероятно сте роднини на щат, които не знаят къде се намира базата.
  • 7 HitDobavki

    2 2 Отговор
    Това е мъжко и достойно изказване, а не като на чалгаджийския храненик на Таки! А зала Пулеви построена с нарко пари и служеща за пране на такива как се поддържа?!?
  • 8 Е стига де

    0 0 Отговор
    Пулев пак ще го бият,щото има само успехи след 15-тия в класацията на най добрите,само един път се е бил с по-високо класиран
    Естествено ще има добър баланс от победи като мачовете му са се със слаби и залязващи боксиори,както беше със Самуел питър ,както и отдавна предалия богу дух англичанин от арабски произход,позабравен вече боксиор
    Като българин му стискам палци ама няма шансове никакви,срвщу коравите боксиори в десятката с нито един даже
    Със сигурност онова кюфте Анди Руис како хване Пулев ще го смачка за отрицателно време