Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 12:52 2 294 10

Промоутър иска да прескочи Кобрата и да уреди мач между Джошуа и Тайсън Фюри

  • еди хърн-
  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Вече говорих с Антъни и той иска този двубой да бъде следващият му

Промоутър иска да прескочи Кобрата и да уреди мач между Джошуа и Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн намекна, че предпочита да "прескочи" Кубрат Пулев, който е задължителен претендент на Международната боксова федерация, и да организира бой между неговия клиент и Тайсън Фюри. Той призова да се проведе британска битка още това лято.

"Вече говорих с Антъни и той иска този двубой да бъде следващият му. Трябва да го осъществим, защото никога друг път няма да има възможност двама британци да се борят за неоспоримата титла в тежка категория. Обещавам ви, че ще организираме тази битка, тя трябва да се случи.

Не смятам, че някой иска да види трети двубой (между Уайлдър и Фюри), защото беше много убедителна победа. Но ще видим дали Уайлдър ще се възползва от клаузата за реванш. Очаквам да го направи, защото иначе не виждам какво друго може да се случи с него.

Но нашият задължителен претендент Кубрат Пулев е менажиран от Боб Аръм, както и Фюри, така че ще можем да направим много лесна маневра, ако Уайлдър не се възползва от клаузата за реванш. Можем направо да организираме битката за лятото, затова ще се борим.

Ако Уайлдър каже, че ще се възползва от клаузата за реванш, то той ще се проведе през юли или август и не е фатално, защото ние ще се изправим срещу Пулев на стадиона на Тотнъм през юни и после ще организираме двубой с Фюри за ноември или декември. Но предпочитаме да направим битката Джошуа - Фюри веднага, защото ще е за всичките четири титли. Няма да получим друга възможност за такъв мач между британци, а Джошуа обожава идеята да се изправи срещу Тайсън", каза Хърн пред talkSPORT.

Двубоят между Джошуа и Кубрат Пулев трябва да се състои през юни.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на HitDobavki

    14 2 Отговор
    Казах ли Ви! Мач няма да има никога! Или нашия ще се контузи или ще сменят противника! Просто го използват за вечния претендент за да плашат букмейкърите!
  • 2 Разколебан

    9 0 Отговор
    Вече се колебая кои новини са повече - за завода на Фолксваген в Б-я или за мача на Кобрата.
  • 3 Ники

    5 1 Отговор
    Не могат да го прескочат .. вече .. има задължителна защита ... колкото и да им се иска Пулев няма за кога да отлага и няма да се съгласи ..

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Кобрьо ше се бие с боксьор

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    И го е страх и се е барикадирал в плазата😂😂😂
  • 5 Мирошльо

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Може да овакантят титлата заради повече пари от мач с Фюри
  • 6 Кой68

    10 1 Отговор
    Не ме учудва....Големите пари ще са в мач Фюри-Джошуа..Джошуа-Пулев са много малко.
  • 7 Критичен

    3 0 Отговор
    ами да, това е логични, ко даси губи времето с нашия пенсионер, да си гледа триъгълника с андреа и моника .......
  • 8 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    5 4 Отговор
    Кобрата бие Джошуа и после прави мач с Фюри за абсолютен световен ....
  • 9 Хахаха😂

    2 3 Отговор
    Истинската причина е че се боят да се изправят срещу Кобрата, и, още по-вече получават обриви при мисълта да бъдат победени от българин. Преди бях ви писал, ако Уайлдър победи, мачът Джошуа-Пулев ще се състои, но ако Фюри победи тогава Джошуа-Пулев няма да се състои, а ще има Джошуа-Фюри, и Фюри ще изгуби мача по инструктаж от Еди Хърн.
  • 10 локомотива

    2 0 Отговор
    Хубаво е за зрителя да има мач Фюри-Джошуа,макар че и този маймун ще се търкаля на пода като предната устата сажда.