25 Февруари, 2020 10:15 1 539 0

Клоп: Не мога да повярвам, че правим подобно нещо

  • ливърпул-
  • серия-
  • победи-
  • уест хям-
  • клоп

"Титлата още не е сигурна", заяви наставникът на Ливърпул

Клоп: Не мога да повярвам, че правим подобно нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше много щастлив след победата над Уест Хям (3:2). Обратът на “Анфийлд” позволи на “червените” да изравнят рекорда на Манчестър Сити от 18 поредни победи в Премиър лийг.

“Много ми хареса как започнахме мача. Вкарахме великолепен гол, с който поведохме, но не внимавахме при статичните положения пред нашата врата. Изпитвахме проблеми и Уест Хям се възползва от това. До почивката бяхме нервни и това се виждаше от действията ни в атака”, коментира Клоп.

Всичките ни голове бяха странни. Най-хубавият не беше зачетен, защото Садио Мане се намираше в засада. След финала в Шампионската лига осъзнахме на какво сме способни. Вече съм казвал, че това беше най-лошият финал, в който съм участвал, но спечелихме! През миналия сезон се научихме как да правим всичко правилно”, продължи германският специалист.

“Можехме да играем и по-добре, но на това ниво е невъзможно винаги отборът да е перфектен. Просто се стремим да правим най-доброто според ситуацията. Доволен съм от отношението на футболистите. Андрю Робъртсън и Трент Александър-Арнолд направиха чудесни центрирания от трудни позиции”, похвали крайните си бранители Клоп.

“Рекордът на Манчестър Сити? Мислех, че никога няма да бъде изравнен или подобрен. Ние обаче го направихме и още не мога да повярвам, наистина. Когато вкарахме за 2:2, публиката започна да ни подкрепя още по-мощно и това много ни помогна. Всичко, което постигнахме от началото на сезона, е общо усилие - наше и на феновете. Не мога да съм им по-благодарен за подкрепата”, сподели наставникът на мърсисайдци.

Титлата? Виждате как играе Ман Сити. Това е отбор, който може да спечели всичките си мачове до края на сезона. Трябва да продължим да побеждаваме. Следващият ни мач е у дома с Уотфорд и трябва да сме подготвени. Не съм притеснен, но има още работа за вършене”, добави Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА