Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 18:04 2 866 7

Ето я най-красивата и най-класната състезателка (ВИДЕО)

  • боатлон-
  • доротея вирер
Ето я най-красивата и най-класната състезателка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Доротея Вирер се превърна в последните две години в красивото лице на световния женски биатлон. И действително италианката впечатлява далеч не само с външния си вид. 29-годишната състезателка спечели през миналата година Световната купа, а през настоящия сезон е лидер в генералното класиране за Големия кристален глобус със стабилна преднина от над 100 точки пред пред втората в подреждането Хана Йоберг (Швеция).

Ето я най-красивата и най-класната състезателка (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

На завършилото в неделя Световно първенство в италианския зимен център Антхолц Доро Вирер бе във вихъра си, като спечели общо 4 медала (2 златни плюс 2 сребърни), като 3 от тях тя завоюва в индивидуалните състезания. Вирер стана шампионка в старта на 15 км и в преследването на 10 км, а освен това спечели сребро в масовия старт на 12,5 км и със смесената щафета на Италия.

Във всичките седем състезания, в които взе участие, италианката записа класирания в Топ 10. По време на женската щафета Вирер демонстрира нагледно на какво е способна с пушката в ръце. Стрелбата ѝ от положение “прав” бе меко казано като по учебник - тя порази и петте мишени в страхотно темпо и камерата едва смогваше да покаже всичките изстрели. Феноменалното ѝ представяне пък накара италианските треньори да се усмихнат.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бойко Боклука

    4 6 Отговор
    И тая мисирка ще иска къща в Барселона!

    Коментиран от #5

  • 4 1944

    3 4 Отговор
    тая е по красива от джендъра в кремъл
  • 5 Съдията Дред

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Боклука":

    Баце, тука толкова евтино няма да минеш.

    Коментиран от #6

  • 6 Бг жените резил

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Съдията Дред":

    Съмнявам се, че изобщо ще мине, ако италианките се лъжеха за пари, нямаше там да внасят толкова много платени професионалистки в стил Spice Platinum като българките (уви, бая са ни прославили), рускини и румънки. Изглежда че в богатите страни жените са доволни и на по-малко, но да имат Независимост, та затова там има за всички, а в България и Русия жените не знаят какво още да искат, но пък мъжете им се престарават да им угаждат и затова крадат на поразия, та няма за всички.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.