Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 06:16 3 024 3

Организират търг за сблъсъка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • търг

Ще има наддаване, което ще се проведе на националния празник 3 март

Организират търг за сблъсъка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа - 1

Правата на мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще бъдат разиграни на търг. Това е наредила Международната боксова федерация (IBF), след като двете страни не успяха да постигнат съгласие помежду си относно условията за провеждането на двубоя. Така ще има наддаване, което ще се проведе на националния празник 3 март и ще се състои в офисите на централата в Спрингфийлд, щата Ню Джърси, съобщи ESPN.

Двете страни на два пъти искаха отлагане на финалната дата на преговорите, но дори и това не помогна да постигнат съгласие.

Все пак промоутърите на двамата боксьори все още имат шанс да постигнат компромис преди търга и дори прогнозите са, че именно това ще се случи. Matchroom на Еди Хърн, който представлява Джошуа и Top Rank и Epic Sports, които работят с Кубрат Пулев ще продължат преговорите помежду си и може и да успеят да си стиснат ръцете. Към момента прогнозите са, че те ще се договорят за мач на 20 юни в Лондон на “Тотнъм Стейдиъм”.

В предстоящия сблъсък Джошуа ще заложи титлата си на IBF, докато Пулев е официален претендент за това отличие и ще опита да го отнеме от ръцете на англичанина.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байчо

    5 0 Отговор
    Достоен сценарий за сериал по турски или бразилски модел.
  • 2 Профи

    4 0 Отговор
    Никой от големите боксьори не желае да се бие с балъци. Много е просто при балъка няма кинти.
  • 3 И резултатите от търга:

    2 0 Отговор
    Някой от двамата палячовци трябва да плати за да организират това подобие на бокс също така да поеме и билетите на зрителите за това което ще им причинят тези двамата