Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 12:26 807 3

Полицията в Англия разследва нов расистки скандал

  • милуол-
  • бирмингам-
  • расистки скандал-
  • англия-
  • чемпиъншип

Чух подвикване и веднага го съобщих на четвъртия съдия, защото такъв е протокола

Полицията в Англия разследва нов расистки скандал - 1

Полицията в Англия е започнала разследване по обвинение в расизъм по време на двубоя от 35-ия кръг на Чемпиъншип между Милуол и Бирмингам (0:0) игран вчера. Причината е, че мениджърът на гостите Пеп Клотет е чул през първото полувреме расистки обиди към своя играч Жереми Бела.

„Чух подвикване и веднага го съобщих на четвъртия съдия, защото такъв е протокола“, каза Клотет пред Sky Sports.

“Сега всичко е активирано и е в ръцете на властите. Чух подвикване от един човек, а не от всички зрители“, добави още той.

„Подобни обиди не трябва да се чуват по стадионите. Всички клубове работят усилено с властите, за да се преборят с това. Всички сме хора и футболистите работят много усилено, за да стигнат до там, където са. Наше задължение е да се грижим за тях. Но искам да повторя, че това беше подвикване от един човек, а не от всички на трибуните“, заяви мениджърът на Бирмингам.

Попитан дали е чул подобно нещо, треньорът на Милуол Гари Роует сподели: „Това трябва да е съобщено, ако е чуто правилно. Имахме наскоро подобна ситуация, когато към клуба беше повдигнато обвинение, но то беше неоснователно. В страната не трябва да се чуват подобни неща. Аз не чух подвикване, така че ми е трудно да кажа нещо повече“, каза мениджърът на Милуол.

Полицията съобщи, че все още не е идентифициран заподозрян и разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    7 0 Отговор
    Ела в България, да видиш, през целия мач само за майка ти ще ти подвиквам! Защото такъв е протокола!
  • 2 Опа

    6 0 Отговор
    Иначе ние Българите сме ви виновни??? Виж те се сега що за стока Сте??????
  • 3 англетата са голем траш

    3 0 Отговор
    Абе тия джендаросаните от острова ептен станаха сешни и жалки, почват да стават като децата от детската градина- моля другарко Петър ми каза чернилка, не си Мбото не си миличък. Егати евролиберал идиотите се превърнаха тия кръвосмешаните опулени тъпаци