Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 09:06 2 704 11

Промоутърът на Джошуа потвърди мача с Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Назова датата и мястото, където ще се проведе сблъсъкът

Промоутърът на Джошуа потвърди мача с Кубрат Пулев - 1

Промоутърът на носителя на поясите в тежката катерория във версии IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа Еди Хърн потвърди, че двубоят за титлата срещу Кубрат Пулев ще се проведе както е планирано на 20 юни, а мястото остава стадионът на Тотнъм в Лондон.

Все още обаче няма подписан договор за мача, което породи в последните дни спекулации, че Хърн се опитва да пренебрегне отново Кобрата за сметка на обединителен мач на Джошуа с шампиона на WBC Тайсън Фюри за всички титли в тежката категория.

Пред BoxingScene.com обаче британският агент заявява, че е постигнал споразумение с копромоутъра на Пулев Боб Аръм да се финализира сделката с българина и да се сложи край на неяснотата около двубоя.

Кубрат Пулев е претендент №1 на IBF за пояса на Джошуа. От организацията дори насрочиха търг за двубоя на 3 март, ако дотогава щабовете на двамата боксьори не постигнат споразумение.

Пулев и Джошуа вече трябваше да излязат един срещу друг на ринга през октомври 2017 година в Кардиф, но контузия в рамото не позволи на българина да се боксира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    9 9 Отговор
    Фюри vs Пулев в обединителен мач за всички пояси ...
    Без чернилки и полухора в най- престижната категория на бокса ...
  • 2 Petko

    8 5 Отговор
    Кобрата няма да може да си плати този мач.
  • 3 Минчо

    5 1 Отговор
    Абе вземете решение най-накрая ще има ли или не мач! В друг сайт пише , че щели да предлагат пари на Кубрат за да го прескочили и да играят Фюрито и Печката. Истината някъде по средата

    Коментиран от #11

  • 4 боцмана

    4 4 Отговор
    Бреме е за разтежение или друга недоказуема контузия!

    Коментиран от #5

  • 5 Капитана

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "боцмана":

    ще те разтегне отзад мощно
  • 6 Още лед молим😂😂😂😂

    4 5 Отговор
    Тва ше е края за кобрю😂😂😂😂после наи много охранка в плазата ше работи😂😂😂да се величае пред пияните чалгари
  • 7 Пророка

    6 4 Отговор
    Какво Шоу ще направят само, Джошуа ще го пукне от бой (Пулев) !!! Фюри ще присъства на живо разбира се, ще се качи на ринга ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИДИТЕ ОБЕДИНИТЕЛЕН ДВУБОЙ????? Абе както си Трябва.

    Коментиран от #9

  • 8 Тролове

    3 1 Отговор
    За съжаление 1 рунд .Кобра пак се направи на безсмъртен и ще паднеш .Не бързай дръж го на дистанция да видим.Отвориш ли се падаш веднага това да издържиш на тежки удари.Моля да го направиш а дали си е твой бизнес
  • 9 Абе

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пророка":

    Теб ще ти пукнат отходната тръба шуши черните получовеци ...
  • 10 🤣😂🤣

    0 1 Отговор
    Дано все пак не се разберат и да има наддаване и да се играе в Милано
  • 11 😂🤣😂

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Минчо":

    Проблемът братче е, че защитата е задължителна и ако не обяват дата и място, на трети март служебно ще им я назначат. Ако не с Пулев, с друг. Затова протакват, кобрата да се откаже във възможно най-последния момент и да няма вече време за защитата, а направо Джошуа и Фюри да се бият за всички пояси.