Last news in Fakti

6 Март, 2020 12:09 8 118 6

Ето коя е красавицата, която стои зад успеха на Тайсън Фюри

  • тайсън фюри-
  • бокс

Отдавна хората са казали, че зад всеки успял и силен мъж, стои една успяла жена

Ето коя е красавицата, която стои зад успеха на Тайсън Фюри - 1
Снимка: Instagram

Тайсън Фюри вече е световен шампион в тежката категория на Световния боксов съвет, след като победи с технически нокаут Дионтей Уайлдър.

Отдавна хората са казали, че зад всеки успял и силен мъж, стои една успяла жена. Очевидно случаят на британеца е същият. Тайсън среща Парис преди около 15 години на сватба на общи приятели, когато тя е само на 15.

По подобие на него, тя също е израсла в семейство на пътешественици в Донкастър, южен Йоркшър. Те се срещат отново на 16-я ѝ рожден ден и оттогава стават неразделни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азз

    6 5 Отговор
    Тоя не лъскаше ли по 5 пъти на ден преди мача?
  • 2 Специалист

    8 13 Отговор
    КОЛЕГА НЕ ПЕТ, ТОЙ КАЗА СЕДЕМ ПЪТИ НА ДЕН ПЕРДАШИЛ ДА Е..БАШИЗОФРЕНИКА МУ СМОТАН СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ УАЙЛДЪР ЩЕ ГО УТРЕПЕ ЩЕ МУ СТРОШИ ВРАТНОТО СУХОЖИЛИЕ.

    Коментиран от #6

  • 3 Рошко

    10 3 Отговор
    Чак пък красавица
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ddd

    9 0 Отговор
    Бела циганка. И руса. Браво !!!
  • 6 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Специалист":

    МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ !!! Всеки се старае да е интересен !!! Що се отнася до тази жена, на снимката ми се вижда по възрастно от 30 години !!!