Last news in Fakti

6 Март, 2020 17:29 3 050 4

Рефер: Който говори, че Фюри е мамил с ръкавиците си, е идиот

  • теория-
  • ръкавици-
  • съдия-
  • бокс-
  • фюри-
  • джошуа-
  • измама

Единственото, което всъщност направих, беше да махна марлята и лепенката, която висеше от ръкавицата му, за да не нарани Уайлдър, заяви Джак Райс

Рефер: Който говори, че Фюри е мамил с ръкавиците си, е идиот - 1
Снимка: БГНЕС

Реферът Джак Райс коментира спекулациите, че Тайсън Фюри е манипулирал ръкавиците си срещу Дионтей Уайлдър. След победата на британеца в Лас Вегас на 22 февруари в онлайн пространството се появиха видеоклипове, от които може да се направи извод, че ръцете на Циганския крал не са били плътно в ръкавиците му по време на двата двубоя с Уайлдър.

Тази конспиративна теория беше отхвърлена и осмяна от няколко фигури в бокса, включително от кътмена на Фюри Джейкъб “Стич” Дюран, бившия му треньор Бен Дейвисън и промоутъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн. А сега в този хор сега се включи и Джак Райс, който беше рефер в първия двубой, завършил с противоречиво равенство през декември 2018 г.

“Според конспиративните теории на същите тези идиоти аз съм помогнал на Фюри с ръкавиците му в третия или четвъртия рунд на първия двубой. Онова, което всъщност направих, беше да махна марлята и лепенката, която висеше от ръкавицата му, за да не нарани Уайлдър случайно, като го удари в окото или го одраска. Но тези хора, които не разбират за какво говорят, винаги трябва да се оплакват.

Искам да кажа на тези така наречени “експерти” следното: Само защото някой всеки ден се храни в ресторант и може да придобие по изискан вкус към храната, не означава, че той е станал готвач. Той не познава съставките, които се необходими за ястието и как се приготвя. Само защото гледате бокс, ако никога не сте се боксирали, не сте били рефер или съдия, всъщност не означава, че разбирате от бокс. Особено ако не сте били удрян в лицето”, заяви Рай Райс, цитиран от “Таймс”.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко

    9 3 Отговор
    разбирам, само защо не ги наказват за безбройните клинчове и удряне в тила. Това не е бокс
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 vasik atanasova

    3 7 Отговор
    много злобен този ром бре
    удраше го с отворена ръкавица
    натискаше му главата и го мяташе
    това не е бокс
    лягаше отгоре му и го натискаше със теглото си
    хитрини и мръсни номера му прилага
    удари в ушите в тила във врата
    че и кръвта му близа отврат
  • 4 Гост

    1 1 Отговор
    Фюри е машина за пребиване