Last news in Fakti

7 Март, 2020 15:21 932 0

Сити вдига заплатите на две от големите си звезди с нови договори

  • кевин де бройне-
  • рахийм стърлинг-
  • манчестър сити

Шефовете на отбора са готови да започнат преговорите веднага след втория осминафинален сблъсък с Реал Мадрид на 17 март

Сити вдига заплатите на две от големите си звезди с нови договори - 1

Нови договори на двама от най-добрите си играчи - Кевин Де Бройне и Рахийм Стърлинг ще предложи Манчестър Сити.

Dailymail съобщава, че шефовете на отбора са готови да започнат преговорите веднага след втория осминафинален сблъсък с Реал Мадрид на 17 март. Те смятат, че двете звезди са основна част от гръбнака на клуба, който е важно да бъде запазен, след повдигнатите обвинения от УЕФА и наложеното наказание за две години неучастие в Евротурнирите.

Де Бройне и Стърлинг имат контракти до 2023, но от Сити често предпочитат да удължават договорите на важните си футболисти от рано. При новите предложения се очаква и двамата да получат увеличение на своите заплати, като, според Sportsmail, в момента англичанинът получава по 280 000, а белгиецът по 300 000 паунда на седмица. В момента единствени Джон Стоунс и Льорой Сане са футболистите, които са под 30-годишна възраст, с по-малко от 3 години до изтичането на договорите им. Бъдещето и на двамата е несигурно към този момент на “Етихад”.

Мениджърът на Белгия Роберто Мартинес настоява Де Бройне да остане “верен на проекта в Манчестър Сити”, дори след забраната на отбора да играе в Европа. Представители на Стърлинг също са заявили, че играчът не се влияе от слуховете, свързващи го с трансфери в испанските колоси Реал Мадрид и Барселона, и мисли единствено за представянето си в Сити.

“Небесносините” гостуват на “Олд Трафорд” в дербито от 29-я кръг на Висшата Лига утре от 18:30. Кевин Де Бройне и Льорой Сане има голяма вероятност да не вземат участие в мача, като и двамата все още не са напълно възстановени от контузиите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА