5 Март, 2020 18:45 810 0

Ювентус продължава да работи за трансфер на Габриел Жезус

  • ювентус-
  • жезус-
  • манчестър сити-
  • трансфер-
  • интерес-
  • преговори

Италианският гранд иска да се подсили с нападателя на Манчестър Сити

Ювентус продължава да работи за трансфер на Габриел Жезус - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус проявява много сериозен интерес към нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус. Според информацията на „Tuttosport“, бразилецът е основна трансферна цел на италианския гранд през следващото лято.

Лично спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи пътува през този сезон няколко пъти до Манчестър, за да гледа на живо изявите на Жезус, а също така, за да проведе среща с 22-годишния футболист и неговия агент.

Манчестър Сити купи Габриел от Палмейрас през зимата на 2017 година за сумата от 28,6 милиона паунда.

Жезус е виждан от ръководството на "гражданите" като готов заместник за остаряващия Серхио Агуеро. Аржентинецът обаче по никакъв начин не дава признаци за спад във формата, което оставя Жезус с едва 3 титулярни изяви за състава през настоящия сезон.

Бразилецът е разтревожен от липсата си на прогрес в състава на Сити. Въпреки че е само на 23 със сигурност играчът е очаквал до момента да се е утвърдил като титуляр в селекцията на "гражданите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА