Last news in Fakti

9 Март, 2020 13:55 5 211 26

Кубрат Пулев отговори на Джошуа: Възможно е аз да го нокаутирам малко по-рано

  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа

Наградният фонд за мен не е толкова важен

Кубрат Пулев отговори на Джошуа: Възможно е аз да го нокаутирам малко по-рано - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев отговори на заканата на Антъни Джошуа да го нокаутира в 11-ия рунд. Пред БНТ Кобрата заяви, че е напълно възможно той да спечели по този начин малко по-рано. Българинът очаква да откаже световния шампион и да спечели титлите му в деветия или десетия рунд на сблъсъка на 20 юни.

"В момента съм в тренировъчен процес. Имам необходимото време, а не като при "Зауерланд", които ми казваха на втория месец - "давай, играеш за световна титла" и го разбирах от медиите. Направили сме план, ще се подготвям в Германия, тъй като мачът е в Европа. Всички тези години, които съм тренирал в националния отбор като юноша и при мъжете, сега трябва да се осмислят. Аз ще дам всичко от себе си. Бърза победа едва ли ще мога да търся и да направя. Но смятам, че един хубав успех с нокаут в девети-десети рунд е напълно реален", сподели Кобрата.

Той допълни, че не се вълнува от наградния фонд, който ще спечели. Във Великобритания вече се появиха информации за сума в порядъка на 20 милиона долара, която включва разпределението на приходите от билети и платени канали.

"Наградният фонд за мен не е толкова важен. Има някаква гарантирана сума, оттам нататък всичко може да бъде двойно и тройно, така че не мога да кажа нищо. Всичко зависи от гледаемостта, от pay per view. Сумата първо е конфиденциална, второ не смятам, че това е важното в случая. Важно е, че събитието е огромно. Аз се надявам да отида и да победя за България. Важното е да спечеля, важното е да отида и да го нокаутирам", каза още Кобрата.

Пулев заяви още, че очаква Джошуа да бъде предпазлив, излизайки на ринга срещу него, и да опита тактиката си от втория мач с Анди Руис, в който си върна световните титли с успех по точки.

"Въпросът е аз какво мога да направя. Не видях нищо особено от негова страна. Всеки един удар може да бъде решаващ. Той беше предпазлив, защото, както се казва - "парен каша духа". Предполагам, че и сега ще бъде предпазлив, защото аз съм много по-подвижен от Анди Руис и го очакват много сериозни изненади. От моя страна ще наблегнем върху абсолютно всичко - и върху физическата подготовка, и върху удара, и върху бързината. Боксът е един от най-комплексните спортове и едно нещо да куца, може да бъде малкото камъче, което да обърне колата".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    25 6 Отговор
    Тоя мач е в 3 рунда.......след , което прожекторите гаснат !
  • 2 Alpha - Omega

    26 9 Отговор
    Кубрат циганина помни ли времето когато събуваше маратонките на децата по Витошка?

    Коментиран от #16

  • 3 Перничанина от Лом

    23 6 Отговор
    Ше нокаутираш ти Андреа.
  • 4 Ивайло

    23 5 Отговор
    Това да не са ти студентите на по 20г, дето ги блъскаш и удряш по заведенията. Джошуа ще те третира като брашнян чувал
  • 5 РОКИ

    15 12 Отговор
    БЪЛГАРИ; ПОМНЕТЕ МАЧАТ ЩЕ СВЪРШИ В 1РУНД С НОКАУТ ЗА ДЖОШУА КОБРАТА ЩЕ ПАДНЕ НА 1 МИЛИОН ПРОЦЕНТА, НЯМА ШАНС БОКО ТЪПОТО ДА ПОБЕДИ ДИНОЗАВАРА!
  • 6 Боксинг

    22 4 Отговор
    Не му бил важен наградния фонд?!? Ха Ха, ами дари парите за деца в неравностойно положение бе тиквеник!
  • 7 Горо

    16 5 Отговор
    Барба Пульос пак започна с изцепките! Ще нокаутира Джошуа, както нокаутира Кличко! Смешник!

    Коментиран от #8

  • 8 антрашпиц

    9 5 Отговор

    До коментар #7 от "Горо":

    Еми той Кличко още го болят ръцете дет ги блъска о здравата глава на Кобрата.Кличко вече си научи урока.Най-вероятно го е яд,че не го нокаутира още в първия рунд,ама да не става нашия...
  • 9 Wwww

    8 3 Отговор
    Пулев, ок времето е важно,казали ти на втория месец. Ами с Анди Руиз който беше резерва кога му казаха. Той взе че стана световен. Айде по - малко приказки и успех ще се радвам да биеш негъра
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 анти циганин

    11 7 Отговор
    големи ги хвърля аспаруховият българин негрото ще го сгази като влак циганска каруца на прелез
  • 12 Сульо

    7 5 Отговор
    Пульо се надява да отложат мача заради вируса,че няма да изкара и 2 минути на ринга и ще бъде в нокаут.И като се прави на голям патриот на България да си плати за лагера в Белмекен и тогава да се прави на велик.
  • 13 Баро Вкаров

    9 4 Отговор
    Индиеца Кубратъ ше бъде размазан като л@йно в гранит!
  • 14 странно

    9 1 Отговор
    Как може да каже че е по-подвижен от Руис, като на оня не му се виждаха изобщо ръцете - беше много бърз!!!
  • 15 Грую

    10 6 Отговор
    Не мога да разбера българина ей богу, не мога! Българин ще се бие за световната титла и то в тежка категория а те само плюят ли плюят! Дори да падне, което е по-вероятно това си е пак постижение! Парите не са важни дотолкова, доколкото никой не е станал шампион за пари, трябва много повече иначе всички вие дето плюете щяхте да сте щампиони и то за жълти стотинки...

    Коментиран от #17

  • 16 коцето

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha - Omega":

    Имаше такова време и в НДК се събуваха, само че моите странно защо никой не ги събуваше :))))!!! Взимаха се и пари от ученици по училищата и от други училища се ходеше и тн! Кварталите бяха разделени на групи преди това и всеки се знаше и тогава бяха години на уважение, сега уважение няма е това е промяната!!!
  • 17 антрашпиц

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Грую":

    Ей сега ще ти го обясня.Значи гордеех се с Кобрата че ще се бие за световната титла.Поне до мача с Кличко.Тогава загуби,ама със стил.Беше му натрита муцуната и самочувствието,но по-лошото беше ,че се изложи като обвини Кличко в какво ли не.Не спираше да говори какво ли не няколко месеца а на ринга беше един клоун.Бих казал,че бокса не познава подобно чучело.Да,добър е,но е чак толкова.И сега ще му стискам палци,но си остава ганьо.И със Белмекен се изложи.Стана ясно на цяла България що за човек е Кубрат....и все пак му желая успех,но мисля ,че ще добре за него по-малко да говори кога и как ще номаутира черния...
  • 18 миш

    2 2 Отговор
    Може да нема с какво да живеем и хората да гладуват и едвам да свързват двата края,но важното е мача на Пулев,що се не биете за по 500 лева?
  • 19 Играч

    3 1 Отговор
    Дано спечели повечко пари ,че да оправи версиите на Белмекен.Иначе е патриот и преди тази случка го уважавах много.Изказвавия преди мача не ми се слушат,пред мача с Кличко изслушахме доста.Сега е момента да спечели уважението ни отново.Дори и да не победи ако се бие мъжката ще сме горди с него.Но да не забравяме и версията ,че и тя е важна
  • 20 ТАЙСЪН ФЮРИ

    4 2 Отговор
    ТАЙСЪН ФЮРИ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ.!!!!!!!ЩЕ РАЗМАЖЕ ВСИЧКИ.!!!!!

    Коментиран от #23

  • 21 Старата школата

    2 4 Отговор
    ДО ВСИЧКИ ОТ1ДО 14,ВИЕ СТЕ НЕПОРАСНАЛИ ЗАВИСЛИВЦИ.ЧОВЕКЪТ СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 22 Старата школата

    1 4 Отговор
    ДО ВСИЧКИ ОТ1ДО 14,ВИЕ СТЕ НЕПОРАСНАЛИ ЗАВИСЛИВЦИ.ЧОВЕКЪТ СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 23 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "ТАЙСЪН ФЮРИ":

    Тайсън Фюри е във форма, демек пик - велик е спор няма!
    Но може при реванша да не е в тази форма и Уайлдър да го бие.
    Първия мач за малко не го нокаутира, така че в бокса, както и във всеки спорт няма най-велик, има спортна форма!!!
  • 24 Кобрата

    1 0 Отговор
    на 20 сек. свирим край на мача
  • 25 люси

    1 0 Отговор
    Кубрат е един самохвалко джошуа е пич
  • 26 Николай

    0 1 Отговор
    Ей за това България никога няма да се оправи защото не сме задружни. Няма един положителен коментар само плюене и негативизъм.