Last news in Fakti

18 Март, 2020 15:59 3 514 11

Бивш световен шампион очаква Джошуа да нокаутира Кобрата за 2-3 рунда

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс
Бивш световен шампион очаква Джошуа да нокаутира Кобрата за 2-3 рунда - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей се надява Антъни Джошуа да унищожи Кубрат Пулев. Ей Джей трябва да направи задължителна защита на титлите си на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория срещу Пулев на 20 юни в Лондон, макар че вече се говори, че мачът ще бъде отложен за юли заради коронавируса. Битката ще бъде първата за Джошуа във Великобритания от есента на 2018 година.

През юни 2019 година Антъни загуби поясите си срещу Анди Руис-младши, но реваншът в Саудитска Арабия през декември беше много по-различен и британецът си върна поясите. Двамата се биха 12 рунда, но сега Хей иска да види експлозивен нокаут от Джошуа.

“Той може да надиграе Пулев, ако иска, но не мисля, че светът иска види това. Светът иска да види световният шампион в тежка категория да прави онова, което направи Фюри. При положение, че Фюри успя да нокаутира Уайлдър, Джошуа трябва да направи нещо подобно с Пулев. Не мисля, че той трябва да се боксира срещу Пулев, както го направи срещу Анди Руис-младши. Сега Джошуа трябва да се боксира както обикновено се боксира – да е динамичен, експлозивен. Той трябва да излезе на ринга и да използва физиката си и ударната си мощ”, заяви Хей пред boxingscene.com.

Що се отнася до резултата, Хей смята, че Джошуа може да нокаутира Пулев за два или три рунда.

“В най-добрия случай очаквам битката да приключи за два или три рунда. В последния си двубой Джошуа изглеждаше ефектно, приличаше на стария Джошуа, когото всички познават, обичат и подкрепят след онова леко подхлъзване,“ каза Хей.

“След последния двубой той си върна самочувствието… Доказа, че загубата е аномалия, защото втория път, когато се би с Анди Руиз младши, беше убедителен. Пулев е уважаван човек. Той е достоен, приличен боксьор, но не би трябвало да създаде проблеми на световния шаммпион на WBO, WBA и IBF”, допълни Дейвид Хей.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    5 13 Отговор
    И аз ще го нокаутирам!

    Коментиран от #3

  • 2 Bigbb

    5 1 Отговор
    Снимката е яка
  • 3 Ти гледай да нокаутирам пръча

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Асан 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Щото ще останеш без коза довечера, пък ако те хареса пръча, може да правиш козата!
  • 4 1234

    6 7 Отговор
    Ако реши ще го нокаутира когато си иска ако не реши да го излага ще бъде по-дълъг бой

    Коментиран от #5

  • 5 По дълъг по дълъг

    12 7 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Ама ако нашия го улучи един път както трябва, ще му събират кокалите на ваксата!
  • 6 хаххаха

    6 5 Отговор
    Аз очаквам още в първия рунд !

    Коментиран от #7

  • 7 Цако

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "хаххаха":

    А аз до втория.
  • 8 Българин

    9 2 Отговор
    Вярно е това, че мачът Джошоа... Пулев ще приключи за два рунда.... Пулев ще нокаутира шампиона! Който заложи на Кобрата ще направи пачка!
  • 9 бг бг

    4 2 Отговор
    Ще заложа на Кобрата, каквото е казала Баба Ванга , все е ставало, личен опит.
  • 10 Джошуа за Пульо

    1 2 Отговор
    Хич няма да го бавя.........
  • 11 Бат Мута

    5 1 Отговор
    ХЕЙ ЖЪЛТИ ЧОФКИ,СПРЕТЕ СЕ.ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ.РАДВАЙТЕ СЕ,ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА ДА ЗАЩИТАВАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ ОТ ТЯХ.