Last news in Fakti

21 Март, 2020 12:55 2 001 4

Ръководството на Барселона обмисля ход, който може да не се хареса на играчите в отбора

  • барселона-
  • футболисти-
  • заплати

В каталунския гранд разсъждават над идеята да намалят заплатите на футболистите

Ръководството на испанския шампион Барселона обмисля да намали заплатите на своите футболисти поради спирането на сезона заради пандемията от коронавирус, съобщава "Мундо Депортиво".

Мачовете в Ла Лига бяха спрени в средата на март, първоначално за 20 дни, но все още няма яснота кога кампанията ще бъде възобновена, тъй като заразата с СOVID-19 продължава да се разраства. Средната заплата на играчите на Барселона е рекордна в световния клубен футбол - 11 милиона евро.

Решението за евентуалното налагане на мярката ще бъде взето не по-рано от следващата седмица, тъй като управата на каталунския клуб обмисля различни варианти. Една от обсъжданите възможности е възнагражденията на футболистите да бъдат намалени с 30 процента за периода, в който не се играят мачове заради коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 0 Отговор
    Трябваше самите футболисти да се откажат от заплатите си а не да чакат да им ги намалят. Всичките до един са тежки милионери

    Коментиран от #2, #3

  • 2 1235

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Да бе чакай те не играят за пари верно за публиката си играят за феновете има хора които вярват в това
  • 3 Дидо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти отказа ли се от твоята бе ръб ..???

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дидо":

    Не взимам милиони бе,объл