Last news in Fakti

23 Март, 2020 14:16 935 0

Барселона отрече, че ще продава Дембеле

  • дембеле-
  • барселона-
  • трансфер-
  • продажба-
  • сетиен

Наставникът Кике Сетиен възприема французина като важна част от състава

Барселона отрече, че ще продава Дембеле - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона няма намерение да изслушва оферти за Усман Дембеле, твърди Diario Sport. От "Камп Ноу" смятат, че би било некоректно да не се подкрепи футболист, който се лекува от тежка контузия. Френското острие претърпя операция през февруари, която се очаква да го извади извън сметките за около шест месеца.

Също така шефовете на каталунския клуб и наставникът Кике Сетиен възприемат Дембеле като важна част от състава и вярват, че има качествата да носи много радост на привържениците. Те са уверени, че притежава потенциала да се превърне в много важен играч за тима.

Това е трети сезон за Усман на "Камп Ноу", но многобройните му контузии за момента не му позволяват да покаже постоянство. Барселона осъзнава, че разполага с футболист със страхотна скорост, за когото са необходими по-специфични упражнения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА