23 Март, 2020 19:21 4 628 7

Меси се върна в първите си дни в Барселона: Плаках за всичко, много страдах

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

Не забравяй, че тези, които искат автограф от теб, са те чакали с часове, му е казвал татко му

Меси се върна в първите си дни в Барселона: Плаках за всичко, много страдах - 1

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси се върна почти две десетилетия назад във времето в разказ за El Grafico, цитиран от Diario Sport. "Когато си тръгнах плаках много. Плаках за всичко, което изоставих в Аржентина, но в същото време бях вдъхновен и вярвах, че съм направил правилното решение. Заключих се в стаята и плаках. Не исках баща ми да ме вижда. Страдах много", спомни си Лео.

Татко му непрекъснато му напомнял, че не трябва да забравя откъде е тръгнал: "Не забравяй, че тези, които искат автограф от теб, са те чакали с часове". На терена тъгата на Лео по Аржентина не личала, твърди бившият му треньор от детско-юношеската школа Алекс Гарсия: "Изглеждаше, че всичко е много добре при него. Мисля, че в главата имаше най-важното: знаеше защо е направил всичко това". Казваше си: "Отделих се от майка си и братята си, защото искам да бъда футболист. Не зная докъде ще стигна, не зная колко време ще продължи това, но зная добре, че го искам". Знаеше, че ще са необходими жертви".

Всичко останало е една велика история.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivo

    14 1 Отговор
    Velik
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Директорчето

    16 1 Отговор
    Ами, истинският спортист си личи от малък. Знае какво иска, умее да си поставя цели и да стиска зъби докато ги постигне. За мен най-завършеният футболист.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 mesko

    1 6 Отговор
    djudjeto velikan.da jiveqt hormonite na rasteja doping ot malak.
  • 7 Тоя е бегaч

    0 5 Отговор
    Ще си остaне един спринтьор,не постигнaл нищо с НAЦ.ОТБОР.Нищо повече от Ибрa,Кaнтонa,Неймaр е същият.Всякaкви прилaгaтелни кaто велик,месия и т.н. сa смешни.Великите сa друго ниво.....