Last news in Fakti

24 Март, 2020 12:20 2 133 5

Бранител на Ливърпул се обясни в любов на Барса

  • трент александър-арнолд-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • футбол

Мисля, че те сякаш имат същите ценности и вярвания като при нас

Бранител на Ливърпул се обясни в любов на Барса - 1
Снимка: БГНЕС


Десният бек на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд разкри, че симпатизира на Барселона, но мърсисайдци са на първо място в сърцето му и дори не си помисля да напусне "Анфийлд".

"Бих казал, че другият ми любим отбор е Барселона. Мисля, че те сякаш имат същите ценности и вярвания като Ливърпул", сподели талантливият англиски бранител в интервю за GQ.

"Тук, в Ливърпул, всеки има едни и същи вярвания, една и съща мотивация за успех, една и съща усърдна работа. Страстта към това, в което вярват, е голямото нещо в града", сподели още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    3 3 Отговор
    Трент и Робъртсън са двамата играчи, които най-много вредят на имиджа на ливъра. Груби и арогантни, както на терена така и извън него. Няма антиспортсменска компилация в ютуба без тия двамата да "блестят" в нея. Напомнят ме на ония гове*а Пепе и Рамос в реал преди време.... И не, Барселона и ливъра никога не са имали нещо общо, като идеал и визия. Единственият плюс е че благодарение на ливъра, Суарез блесна в Европа и дойде да играе в Барса. Иначе нищо общо!

    Коментиран от #2

  • 2 Jürgen Klopp

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Диньо10":

    Диньо братле,май гледаш футбол от няколко години и нищо от видяното не си вдянал дори.Жив и здрав и като се оправи положението смело сменяй спорта.

    Коментиран от #4

  • 3 Ливърпулчо 2020 Шампион

    2 3 Отговор
    Диньо,Диньо ти си голяма свиньо!
    Гледай да се излекуваш от коронавирус!

    Коментиран от #5

  • 4 Диньо10

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Jürgen Klopp":

    По-добре мълчи и да те мислят за тъп, от колкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения. Като нямаш какво да кажеш или да изложиш някакви аргументи, ти остава само да се*еш по хората. Твое право, но само зътвърждаваш мнението на много, относно арогантноста и надменноста на голяма част от феновете ви. Един отбор, на който треньора разчита на постоянни тактически фалове и грубости за разконцентриране на противтика, не ми го хвали!
  • 5 Диньо10

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ливърпулчо 2020 Шампион":

    Някой за да ви знае вас трябва да е гледа футбол поне от 30 години, защото тогава за последно се чу нещо за вас. И недей се прави на отворен, ' щото ваш играч прави като вятъра на Барса, не обратно. Молете се да не анулират сезона, че пак 30 години не е работа. Поздрави!