Last news in Fakti

24 Март, 2020 12:49 2 894 1

Машина или просто Кристиано Роналдо (СНИМКА)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус

Звездата на Ювентус не спира да тренира в домашни условия

Машина или просто Кристиано Роналдо (СНИМКА) - 1

Противно на очакванията, че липсата на отборни занимания ще се отрази негативно на спортната форма на футболистите, Кристиано Роналдо не спира да тренира в домашни условия. Това показва снимка, публикувана от сестрата на португалеца Катя Авейро. На снимката CR7 демонстрира изваяно тяло.

На снимката Роналдо е обграден от други спортуващи - четири момичета и едно момче. Кристиано не успя да се прибере в Торино, след като полетът му беше отменен заради Извънредната ситуация в Италия.

Суперзвездата на Ювентус беше заминал за остров Мадейра, за да види майка си, която преди това беше хоспитализирана. Така Роналдо, чийто тест за коронавирус беше отрицателен, поддържа форма на португалския остров.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицо

    2 5 Отговор
    Позьор - комплексар!