26 Март, 2020 08:27 2 132 0

Бивш президент на Юве с критики към Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • коронавирус-
  • джовани коболи джили-
  • гонсало игуаин

Проблемите в Ювентус започнаха, когато Роналдо дойде и каза, че отива при майка си, а оттогава само се показва в басейна

Бивш президент на Юве с критики към Роналдо - 1
Снимка: Instagram

Бившият президент на Ювентус Джовани Коболи Джили разкритикува Кристиано Роналдо и останалите футболисти на тима, които не останаха под карантина в Италия заради пандемията от коронавирус, а се прибраха в родните си държави.

"Сега е лесно да се критикува, но не разбирам защо те не са в Италия. Надявам се да се върнат колкото се може по-скоро, но няма да им е лесно да започнат подготовка, защото ще трябва да стоят под карантина 14 дни. Проблемите в Ювентус започнаха, когато Роналдо дойде и каза, че отива при майка си, а оттогава само се показва в басейна. После и Гонсало Игуаин отиде при майка си. Едни са тук, други - не", не скри недоволството си Коболи Джили в интервю за Radio Punto Nuovo.

"Липсват ми Джани Аниели, Умберто Аниел и Джампиеро Бониперти, които държаха на дисциплината. Помня как Бониперти караше футболистите с дълги коси да се подстригват", добави Коболи Джили.

Кристиано Роналдо се върна в Португалия, за да е близо до майка си, която прекара инсулт в началото на месеца. Причината Игуаин да се прибере в Аржентина е, че неговата майка е болна от рак. Преди това нападателят даде два отрицателни теста за коронавирус и клубът му позволи да замине за родината си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА