Last news in Fakti

26 Март, 2020 14:52 2 590 3

Ръководителите на Манчестър Сити шокирани от действие на Ливърпул

  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • футбол

Учудването в лагера на "гражданите" идва от това, че част от подписката е и Ливърпул

Ръководителите на Манчестър Сити шокирани от действие на Ливърпул - 1

Ръководителите на Манчестър Сити са останали шокирани от инциативата на Ливърпул и другите водещи клубове в страната, които не искат да допускат "гражданите" да участват в Шампионската лига догодина.

Сити получи тежко двугодишно наказание от УЕФА, което лишава клуба от възможност за участие в най-престижните европейски клубни турнири за този период от време. Според английските медии всички клубове от топ 10 в класирането, освен Шефидл Юнайтед, са претендирали пред КАС "небесносините" да не бъдат допускани да участват в Шампионската лига догодина, докато върви процеса по обжалване на наказанието.

Учудването в лагера на "гражданите" идва от това, че част от подписката е и Ливърпул. "Мърсисайдци" са над Сити в класирането във Висшата лига и на практика едно подобно наказание не ги касае пряко. Въпреки това според информациите на Острова групата конкуренти на Манчестър Сити е била бясна от поведението на клуба по време на изминали трансферни прозорци и чувстват, че е време за промяна.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атлетико Мадрид

    1 1 Отговор
    Последното изречение трябва да е :
    "Чувстват, че е време за жалко отмъщение". Направо е срамна тази постъпка. За ги оставят сити да си оправят бакиите, защо е нужно да се излагат с такива мишкарски истории.
  • 2 Шокиран

    1 0 Отговор
    И как не ги касае. Могат и да се срещнат на четвъртфинал или по късно. Макар, че всичко е голям майтап. Да играят на полуфинали и финали отбори, които даже не са шаппиони.
  • 3 ЦСКА умре

    1 3 Отговор
    Ся напишете, че УЕФА изхвърля Левски, щото не подписал подписката относно Ман Сити.