Last news in Fakti

2 Април, 2020 15:18 957 1

Реал Мадрид очаква приходи най-малко 100 млн. евро от Бейл и Хамес

  • реал мадрид-
  • гарет бейл-
  • футбол

И двамата вече не разполагат с доверието на кралския клуб

Реал Мадрид очаква приходи най-малко 100 млн. евро от Бейл и Хамес - 1

Ръководството на Реал Мадрид планира да получи поне 100 милиона евро от продажбите на Гарет Бейл и Хамес Родригес, пише Mundo Deportivo. И двамата вече не разполагат с доверието на кралския клуб. Уелският бързак има договор до 2022 година и взима една от най-високите заплати на "Сантиаго Бернабеу".

Колумбийският халф е подписал споразумение до 2021 година. Флорентино Перес иска да финансира идването на "деветка", като първи в списъка е Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд). Бейл всяко лято (а често и зима) се спряга за напускане на Чамартин. Кралският клуб се надява да получи от уелсеца около 60 милиона евро, а за Хамес около 40.

Основните кандидати се очакват от Премиър лийг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахахах....

    1 0 Отговор
    Няма как да стане ...... за Бейл който минава 30г няма кой да ти даде такива пари чичко Перез.!!! За футболисти след 30г само за Меси и Роналдо можеш да прибираш такива милиони ! Той тоя ирландски кон върви и с два сала пари на седмица за заплата ..... от къде тия пари в тая криза бе дедо Перез ????