Last news in Fakti

3 Април, 2020 13:27 2 010 7

Ако мачът с Кобрата не се проведе до края на юли, Джошуа ще се бие с Фюри

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • коронавирус

Надявам се двамата да се бият до края юли, каза Еди Хърн

Ако мачът с Кобрата не се проведе до края на юли, Джошуа ще се бие с Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Еди Хърн, мениджър на световния шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа, все още е ентусиазиран относно възможността да организира битка с шампиона на WBC Тайсън Фюри през есента.

Промоутърът планираше това да се случи през декември, но пандемията от коронавирус обърка тези планове. Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев на 20 юни, но мачът вероятно ще се проведе на 25 юли или дори по-късно.

Фюри от своя страна трябваше да се бие за трети път с Дионтей Уайлдър на 18 юли, но трилогията бе отложена за октомври.

Ако Джошуа се изправи срещу Пулев през юли, Хърн е на мнение, че битката с Фюри все още е възможна за есента, но само ако Уайлдър отложи реванша.

"Имаме подписан договор за 20 юни за Антъни Джошуа. Ще направим изявление тази или другата седмица, че мачът с Пулев вероятно ще бъде отложен. Мисля, е това е доста ясно и очевидно. Надявам се двамата да се бият до края юли”, заяви Хърн пред “Скай Спортс”.

"Но ако нещата още се проточат, може да се стигне до ситуация в която Джошуа ще се боксира само веднъж тази година. А той много би искал това да бъде срещу Тайсън Фюри. Ситуацията е малко извън нашия контрол, но ако Боб Аръм и Ал Хеймън преговарят с Уайлдър и го накарат да изчака още малко, абсолютно бихме се радвали да влезем в тази битка.

Мисля, не това много зависи от Дионтей Уайлдър - дали той ще иска да отложи реванша, ако го компенсираме. Това е разговор, който трябва да го водят Аръм и Хеймън, за да видим дали е възможно това. Ако е възможно и има начин да накараме Кубрат Пулев да почака, което е по-лесната работа, тогава съм уверен, че Джошуа ще бъде силно заинтересован да се впусне директно в двубой с Тайсън Фюри. Мисля, че в един идеален свят, това би била следващата битка.

Това винаги е било така, но ако успеем да се бием с Пулев през юли, бих искал да организираме мач срещу Фюри през ноември или декември. Но в същото време мисля, че в момента нещата са толкова несигурни, че тази ситуация може да накара хората да кажат: “Сега е моментът", каза още Еди Хърн.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    0 1 Отговор
    Ми добре! Е, и?
  • 2 Последните

    4 2 Отговор
    големи пари за нашия се изплъзват, после мачове с анонимници и в дискотеки за без пари. Андрея ще си търси друг спонсор

    Коментиран от #4

  • 3 Катюша

    3 1 Отговор
    А ми не е много добре,зсщото на Кобрата годинките стават много и почти ще стане невъзможно да се опълчи.
  • 4 карамфила

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последните":

    Андрея вече си има спонсор който е дебел прост педофил но има много крадени пари и купува на малолетните си любовници къщи в Барселона.
  • 5 Спирт

    2 2 Отговор
    Ще има мач, Фюри, Уалдър. Така че и Джошуа ще се бие с Кобрата. Саму дрънкам глупост и плашят, много ми се иска Кобрата да им на кърти мутрите на тия надути пуяци. Вярно, че годините си вървят но един удар и всичко може да свърши.
  • 6 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    нашия пак му се размина боя
  • 7 ВЛАДИМИР КЛИЧКО

    1 0 Отговор
    ТАЙСЪН ФЮРИ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ. БОКСЬОР В МОМЕНТА.!!!!!!!