Last news in Fakti

17 Август, 2012 13:24 2 436 9

Николов: Радо Стойчев разби българския отбор

  • владо николов-
  • радо стойчев-
  • българия-
  • олимпиадата-
  • власт-
  • волейбол-
  • разби отбора-
  • псевдо патриотизъм-
  • националния
Николов: Радо Стойчев разби българския отбор - 1
Снимка: Владо Николов, БГНЕС

Бившият капитан на българския национален отбор по волейбол Владо Николов изригна срещу екс-наставника на тима Радостин Стойчев. Николов заяви, че Стойчев безцеремонно разбил тиманепосредствено преди Олимпиадата, преследвайки свои лични амбиции за власт и демонстрира псевдо патриотизъм. 

"Той е човекът, който опитва винаги да се изказва патриот! Той жертва националния отбор на България, за някакви неясни цели - негови, които за мен са борба за власт! За мен лично! Със сигурност има хора, на които това няма да им хареса и ще започнат да ме атакуват още повече. Но, аз така го виждам.


Ако имаше някакви проблеми, ако той наистина мислеше за българския волейбол. Това което направи, щеше да го направи сега - след Олимпиадата. Щеше да остане с отбора до Олимпиадата, да ни подготви по най-добрия начин. И да видим какво щеше да стане. Това, което беше направено не беше избран точния момент", коментира възмутен Владо Николов пред  bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tttt

    1 2 Отговор
    еииии на слабаците много им знаят устите... няма кой да ти каже в очите че немое да откинешшш. Също тка и вратарчето в националния хули плюе др играчи а невиди че е кашмер и му вкарват отсекъде. ТО тка слабаците само плюят
  • 2 въпрос

    1 0 Отговор
    научи се първо да пишеш, после и да мислиш и тогава коментирай
  • 3 Дичев

    0 3 Отговор
    Подкрепям В.Николов.
  • 4 Гост

    2 0 Отговор
    Не Владо, не Радо разби отбора, а ти и твоите приятелчета Данчо ИнжИнера и Любо Чалгата.Нищо не става от вас, само интриги създавате и плюете.
  • 5 фен

    3 0 Отговор
    "Не бил избран точния момент".
    Ами хайде да видим откъде започна всичко.В точния момент ли Федерацията уволни Радо Стойчев и си правеше сметки точно преди Олимпиадата да го сменя със Силвано Пранди.Сещам се тогава Владо даде изявление, че Радо бил много уморен, спял по малко и какви ли не глупости.Всички много добре помним цялата помия с която бе залят треньора, а сега той им бил виновен.Владо Николов не е по-различен от Данчо Лазаров и Любо Ганев.
  • 6 следващ гост

    0 1 Отговор
    Крайно време беше някой да го каже, защото който не е гледал мача с Германия от олимпийската квалификация /или не разбира тази игра/ , само той може да каже , че направените от треньора смени по време на мача са адекватни. Подкрепям мнението, на Любо Ганев, че този мач умишлено го загубихме, от което се облагодетелстваха и класираха напред италианците, а пък всеки да си направи извода защо Стойчев искаше да се класира втората му родина за Лондон 2012. Същите тези момчета от италианският национален отбор, които можеше да прегазим още в София и да не се налага да се играе и да се плаща излишно за втората квалификация...В тази връзка смяната на треньора беше наложителна и не беше нужно той да бъде подкрепян явно по политически причини /Любо Ганев беше споменат като съучредител на новото политическо движение ГОРД, та трябваше да му се понатрие носа/.
    Радостното в цялата история е , че на този фон постигнахме прекрасни /неочаквани/ резултати на Олимпиадата, макар, че в последните два мача явно си личеше умората . Може би е време треньорите да погледнат и вътрешното ни първенство и да търсят новите лица там, а не само в играещите в чужбина ...
    А за Любо Ганев "феновете" да не говорят негативи, защото нямат право и не разбират играта повече от него.
    Макар и субективно ще отворя нова тема, а тя е, че ако бяхме със стария разпределител нямаше да стигнем до четвъртото място.
  • 7 Акага

    0 0 Отговор
    Подкрепям Владо Николов. Целият сеир се разигра в много удобен момент и защо един състезател просто зарязва отбора, щом му е първата работа да играе за него. Суперзвезда е, но трябваше да бойкотира след олимпиадата
  • 8 Борис Станков

    0 1 Отговор
    Владо Николов е много честен, искрен човек и мъжкар за разлика от Казийски, който се оказа абсолютен лигльо. М.Казийски е много добър играч, но не може да манипулира и издевателства над целия национален отбор и целия народ. Все пак, когато е започнал в националния отбор не е бил Матей звездата, а просто състезател,заради който някое друго момче не е намерило място в състава. Благодарение на кой стана толкова голям , естествено на съотборниците му, защото това не е индивидуална игра. И накрая им се изплю в лицето на тях и на нас феновете. Нямаме нужда от поредния Бербатов.
    А относно тези, които пишат против Владо нека се поинтересуват, какво е постигнал и спечелил той, ама бързо забравяте, ако въобще сте знаели. Защото против него може да се изказва само един лаик.
    Благодаря на Владо Николов за всичките тези силни години с националната фланелка!
  • 9 Захари

    0 0 Отговор
    Не е така.Времето ще покаже.Нормално е за повечето българи да не виждат качествените хора.Как така се получи,че наи-добрите-Стойчев,Казийски и Жеков напуснаха?Същите сме и на избори-погледнете кои ни управляват.Защо В.Николов не посмя да каже това преди Олимпиадата?Защото до последно имаше вероятност Стоичев да се върне.Все пак Б.Борисов рещи вапроса и определи общественото мнение...След него по нанадолнището е лесен всеки коментар!