Last news in Fakti

11 Април, 2020 20:40 1 981 4

Гонзо: В ''Левски'' ще имат доста проблеми, което увеличава шансовете ни за Купата

  • гонзо-
  • георги иванов-
  • локомотив (пловдив)-
  • ''левски''

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) внесе яснота за случващото се при ''смърфовете''

Гонзо: В ''Левски'' ще имат доста проблеми, което увеличава шансовете ни за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов-Гонзо, смята, че финансовата криза в ''Левски'' ще даде сериозно предимство на ''смърфовете'' в битката между двата отбора в 1/2-финалите за Купата на България.

"Левски е сериозен отбор, но при всички тези неща, които се случиха при тях, и при тази криза, смятам, че шансовете ни се увеличават. Колкото и да звучи лошо. На никой не пожелавам това, което се случи на Левски. В крайна сметка, очаквам да имат доста проблеми при подновяването на първенството, предвид факта, че имат доста чужденци, а нещата няма да бъдат изрядни при тях", заяви бившият нападател на Левски пред БНТ.

"Направихме намалението на заплатите в клуба процентно, спрямо парите, които взимат футболистите. Всички те проявиха разбиране към това, което се случва в момента и намалиха заплатите си с 20-30 %. Смятам, че това е напълно нормално в период, когато няма мачове и тренировки", каза още Гонзо.

Според мен първенството ще започне средата на юни месец. Това даже е доста оптимистичен вариант", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 1 Отговор
    Прав си ,ама всяко зло за добро.Смятам,че младите и стари български играчи,не са по зле от тези които изобщо не са за Левски,даже се учудвам ,как треньор като Хубчев ги е харесъл.80% от тях не стават..
  • 2 Смъртта

    1 1 Отговор
    Този гонзо обича повече Левски отколкото локо пд
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 заката

    0 0 Отговор
    абе ела си на Подуене бе бурсук какво ги коментираш само нали си в друг отбор като обичаш повече говедата от локо Пд ела си на подуене