11 Април, 2020 12:54 1 932 6

''Левски'' също ще се раздели с доста от чужденците си

  • ''левски''-
  • чужденци-
  • кали тиам-
  • филипе нашименто-
  • дени алар

Подобно на ЦСКА, ''сините'' също ще се разделят със скъпоплатените си чужденци

''Левски'' също ще се раздели с доста от чужденците си - 1
Снимка: БГНЕС

Поне шестима чужденци ще напуснат ''Левски'' през лятото. Със сигурност фланелката на "сините" през следващата кампания няма да носят Кали Тиам, Филипе Нашименто и Дени Алар. Причината е, че договорите им с клуба изтичат и няма да бъдат подновени'', съобщава в-к ''Тема спорт''.

Предложение да остане имаше само Тиам, и то още преди финансовото състояние на "Герена" да бъде разклатено. Тогава сенегалецът го отказа и уведоми шефовете, че предпочита да потърси късмета си на друго място.

Малко по-деликатна е ситуацията с несменяемия титуляр на вратата Милан Миятович. Черногорецът, който бе привлечен през лятото, има споразумение до края на кампанията, но в него има клауза, която позволява удължаването му с още един сезон. От ''Левски'' обаче няма да се възползват от нея, защото тази пролет привлякоха национала Георги Георгиев от Славия, който прибира доста по-малка заплата. Освен това "сините" имат предварителен контракт и със сърбина Зоран Попович.

Индикации за напускане дадоха още аржентинският плеймейкър Франко Мазурек и ганайското крило Насиру Мохамед. В гръцките медии вече се появиха информации, че Франко се е договорил с ръководството за раздяла по взаимно съгласие. Наскоро пък Мохамед призна, че времето, прекарано в шведския Хекен, му липсва.

Освен тях обаче, може да има и други напускащи. Защото сред най-конвертируемите играчи на клуба са Холмар Ейолфсон, Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта. Може да се наложи продажбата на някого, за да бъде вързан бюджета.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко

    3 3 Отговор
    От утре всеки да излиза с шал на Левски на лицето. Така ще спасим любимия ми отбор.
  • 2 Завалийки

    4 5 Отговор
    Късно е. Те вече са се разделили и с профи футбола , но не го знаят още. Закривааааай !
  • 3 чичо

    4 2 Отговор
    Да си сменят името.Стига са позорили това свято име.
  • 4 1335

    3 1 Отговор
    В този отбор има ли българи изобщо ??
  • 5 Мим

    2 0 Отговор
    С изключение на трмата последни ,които казвате,че може да се продадът,за другите никой няма да съжалява,но има още за махане,ако вземете от тези някои лев добре,но едва ли.Питам,какви са ви скаутите,че събрахте толкова куци коне и то от тия дето уж и треньора трябваше да ги одобри ,ако той ги е харесал значи ми пада в очите...
  • 6 Цако

    1 0 Отговор
    Божинката иска да играе без пари в Левски да го взимат.