Last news in Fakti

12 Април, 2020 13:18 2 540 3

Пламен Константинов получи огромно признание в Русия

  • пламен константинов-
  • локомотив (новосибирск)

Избраха го за треньор №1 за наскоро прекратения волейболен сезон в Русия

Пламен Константинов получи огромно признание в Русия - 1
Снимка: БГНЕС

След като Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до първа титла на Русия в историята на клуба, нашенецът бе избран за треньор №1 на сезона, а също така и за наставник на Идеалния отбор на сезона в Суперлигата на Русия.

Припомняме, че Локомотив (Новосибирск) спечели титлата, след като възпитаниците на българския специалист спечелиха безапелационно редовния сезон и получиха правото да са домакини на турнира от "Финалната шестица", което трябваше да се проведе от 30 март до 6 април. Малко преди началото на турнира обаче, Всерусийската федерация по волейбол прекрати шампионата заради пандемията от коронавирус и отборът на Пламен Константинов бе обявен за шампион.

"Пламен Константинов реши да не прави големи промени след не най-успешния минал сезон и продължи системното развитие на отбора. Той не правеше резки промени, намери подход към всеки играч и създаде колектив, в който всеки е готов да помогне на всеки. В същото време Локомотив стана най-силния и най-стабилен отбор, който не блестеше, но бе смъртоносно ефективен. Във всички елементи "железничарите" показаха много високо ниво. Локомотив заслужено спечели редовния сезон в Суперлигата и почти достигна до финала в турнира за Купата на CEV, което също е отличен резултат", се казва в материал в сайта на новия клуб на Цветан Соколов - Динамо (Москва).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 8 Отговор
    РУСНАЦИТЕ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ, ТОЧНО, Е ПЛАМЕН ...АМИ АКО РАЗБЕРАТ ЩЕ - "ЛЕЖАТ ПО ГРЪБ С ОТКРИТО КОРЕМЧЕ " !!!!!!!!! АМА Я НЕМА ДА ИМ КАЖЕМ !!!!!!

    Коментиран от #3

  • 2 кокала

    2 14 Отговор
    тоя и брат му да се фанат за ръчички и да се фърлят от аспаруховския мост, надути лайняри .....
  • 3 S. S

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    На курсове ли си ходил, или по природа си такъв, ПЕНКО???