Last news in Fakti

12 Април, 2020 16:53 1 144 1

Временният президент на БФС вярва, че българското първенство ще се доиграе

  • михаил касабов-
  • бфс-
  • efbet лига

''Ще подчертая обаче, че все пак всичко зависи от Националния оперативен щаб. Те ще решат кога можем да подновим отново футбола ни'', заяви Михаил Касабов

Временният президент на БФС вярва, че българското първенство ще се доиграе - 1
Снимка: БГНЕС

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов говори пред колегите от Novapress за някои от наболелите теми в родния футбол. Той изрази своя оптимизъм, че след края на извънредното положение нещата ще се нормализират и вярва, че сезон 2019/2020 в еfbet Лига ще се доиграе.

"Оптимист съм, че с много дисциплина от хората ще успеем да се преборим с този коронавирус. Вярвам, че има шанс след края на извънредното положение нещата във футбола ни да започнат да се нормализират. Знаете, че трябва отборите да се подготвят преди първенството да се поднови. Ще подчертая обаче, че все пак всичко зависи от Националния оперативен щаб. Те ще решат кога можем да подновим отново футбола ни. Щабът и правителството полагат големи усилия да преодолеем коронавируса", заяви Михаил Касабов.

"Аз лично съм оптимист, че сезон 2019/2020 ще се доиграе и няма да се стига до неговото прекратяване. Справедливостта изисква да се доиграе и всичко да се реши на терена, а не да се реши на масата. Целта и на УЕФА е всички първенства и турнири да завършат. Това е и основната ни цел все пак. У нас нещата с този вирус вървят добре. Няма толкова много заболели, както в повечето страни в Европа, а това е нещо положително", добави временният президент на Българския футболен съюз.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    0 0 Отговор
    Психар