Last news in Fakti

22 Април, 2020 10:56 1 406 5

Световната здравна организация иска от УЕФА да отмени всички международни срещи за две години

  • футбол-
  • уефа-
  • сзо

Опасяват се от втора вълна на разпространието на коронавируса

Световната здравна организация иска от УЕФА да отмени всички международни срещи за две години - 1
Снимка: БГНЕС

Световната здравна организация препоръча на УЕФА да отмени всички международни футболни турнири до края на сезон 2020/2021, съобщи "Ла Република".

Според изданието препоръката е била отправена по време на видеоконференция с участието на УЕФА и водещи европейски клубове на 16 април.

Световната здравна организация настоява да няма футбол в следващите 18 месеца, тъй като се опасява от втора вълна на разпространието на коронавируса.

УЕФА създаде работна група, която работи по различни варианти за завършване на настоящия сезон, но на този етап ситуацията остава крайно неясна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    9 2 Отговор
    Айде стига вече.Втора вълна.Какво да според да жшвеем с години ли??Като ни минат младините и жовота какво правим?Това не може да продължава повече!По-добре да го изкараме този грип, отколкото да стоим така блокирани.Щом е вирус ке го изкараме както другите вируси и готово.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    На тия Тръмп не им ли спря финансирането! Да се закрият нищоправещите и всяващи паника калинки от СЗО!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вуте

    0 0 Отговор
    Ами да започваме! ПЪРВО дазакрият ЗСО, която е международна организация и е средище на вирусоразпространители!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.