Last news in Fakti

22 Април, 2020 15:04 2 367 1

Обвиниха съпругата на Джокович, че разпространява фалшива информация

  • новак джокович-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • съпруга

Въпросното 10-минутно видео е на американския физик доктор Томас Коуан

Обвиниха съпругата на Джокович, че разпространява фалшива информация - 1
Снимка: БГНЕС

Съпругата на Новак Джокович - Йелена, бе обвинена, че разпространява “фалшива информация” в “Инстаграм”. Такъв надпис бе сложен от социалната мрежа на качен от нея клип, гледан от 98 841 нейни последователи.

Въпросното 10-минутно видео е на американския физик доктор Томас Коуан, който се фокусира върху конспиративната теория за връзка между 5G технологиите и разпространението на коронавируса.

Различни експерти вече отхвърлиха тази тема, а самият Коуан е с наказание, наложено от Медицинския съвет на Калифорния.

Йелена Джокович бе силно критикувана заради действията си, но въпреки това не е изтри клипа. Той обаче вече не може да се гледа.

“Споделих видеото преди няколко дни. Единствената причина е, че в него се споменават техниките на Рудолф Щайнер. Те са свързани с моята сфера на бизнес и интереси. В него информацията е много широка. Интересувам се от това нещо. Не казвам, че е истина или не, но искам да бъда информирана”, защити се Йелена.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 0 Отговор
    Ами така, известна личност като него, нали каза че се чудел дали ше си бие ваксина, и го почнаха от жена му, следващатс новина от него ще е че вече не се чуди и ще си бие веднага, за да си повече фенчетата и те да се чипират,