Last news in Fakti

23 Април, 2020 10:45 2 764 4

Най-богатият спортист в света иска пари от феновете си, за да говори с тях (ВИДЕО)

  • мейуедър-
  • фенове-
  • плащане-
  • разговор-
  • богатство

Мейуедър иска от своите почитатели между 52 и 1200 паунда за разговор

Най-богатият спортист в света иска пари от феновете си, за да говори с тях (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър намери нов и то доста любопитен начин да изкарва пари. Въпреки огромното си финансово състояние бившият американски боксьор организира онлайн срещи с феновете, които пък трябва да плащат за това.

Мейуедър се присъедини към платформата Fanmio и всеки фен, който иска да се срещне с него и да си поговорят, трябва да платите между 52 и 1200 паунда. Всеки фен, поръчал си най-скъпия план, получава и три картички на боксьора с автограф.

„Радвам се да ви поканя във Fanmio, където можете да се срещнете с мен лично", споделя бившият боксьор в промоционална реклама.

"Сега това е вашият шанс да се срещнете с мен, независимо къде се намирате по света. Можете да ме питате каквото и да било, за 50-те ми двубоя, за това каква е диетата ми, кой е най-добрият ми мач, най-добрият ми нокаут. Нямам търпение да се срещна с всички“, добавя Мейуедър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    30 0 Отговор
    Ебааааааго .... до къде я докара света .... да дам 1200$ да говоря с една маймуна ..... той тоя вчера слезе от банан днеска най богатия спортист!!!!
  • 2 Шерифа

    9 0 Отговор
    Ще му платя 1200 ако се хване за палците на краката,
  • 3 АЗ съм

    14 0 Отговор
    Бих го накарал да прочете няколко изречения от вестник или книга........................скоро пишеше че тоя кюнец не можел да чете, смятай колко сбъркан свят..........................
  • 4 Българин

    2 0 Отговор
    Флойд има мачове които струват много повече от 1200$, обаче разговор с него не струва и 52$. Учудвам се как е направил толкова пари, след като инициира проекти, базирани на слаби негови страни.